Kao sto je i edvards bio ispred espargara zbog greske,tako i lorenzo pobedjuje zbog one greske marqueza,inace bi ga stigao..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Boli uvce Marqueza, povecao je prednost, promenio se glavni rival, to mu nije ni bitno... Slabija trka nego sto sam ocekivao iz nekog razloga, mozda je vozio malo obazrivije nego sto je planirao posle greske na pocetku, ali u 2 trke u kojima je imao manjih problema, on je povecao prednost u odnosu na vozaca iz citavih 8 poena. Nakon ove trke slede Hondine staze, Marquezu je potrebna jedna pobeda da zavrsi sve price. A ipak mislim da ce ih biti bar 2...
Doktor nesto slabiji nego sto sam ocekivao, poklapa se sve to sa periodima kad Lorenzo naprasno ojaca. To mi vise nije ni cudno, sve se vraca, sve se placa...
Comment
-
isfrustrirani, namrsteni, nervozni (u cemu uzivaju novopeceni navijaci MM-a) Lorenzo 15 sekundi ispred nikad boljeg na treninzima Rossija...
drago mi je zbog ove pobede upravo zbog bivsih Rosijevaca i novopecenih navijaca MM-a mada je ipak pirova pobeda jer mali sa drugim mestima do kraja stize do titule a moze samo svojom greskom da ne bude na 1 ili 2, nema ko da ga pobediVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postisfrustrirani, namrsteni, nervozni (u cemu uzivaju novopeceni navijaci MM-a) Lorenzo 15 sekundi ispred nikad boljeg na treninzima Rossija...
drago mi je zbog ove pobede upravo zbog bivsih Rosijevaca i novopecenih navijaca MM-a mada je ipak pirova pobeda jer mali sa drugim mestima do kraja stize do titule a moze samo svojom greskom da ne bude na 1 ili 2, nema ko da ga pobediNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postisfrustrirani, namrsteni, nervozni (u cemu uzivaju novopeceni navijaci MM-a) Lorenzo 15 sekundi ispred nikad boljeg na treninzima Rossija...
drago mi je zbog ove pobede upravo zbog bivsih Rosijevaca i novopecenih navijaca MM-a mada je ipak pirova pobeda jer mali sa drugim mestima do kraja stize do titule a moze samo svojom greskom da ne bude na 1 ili 2, nema ko da ga pobediMESSI 10
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostKo su ovde bivsi Rossijevci? Stvarno nisam primetio da nekom nije bilo drago zbog pobede u Assenu, tj. pobede nad Marquezom pre svih...MESSI 10
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostBio bi red da se Horhe na konferenciji zahvali Pedrosi za veliku pomoc u njegovoj pobedi., naravno sala mala , ali mislim da nije Markez jurio Pedrosu i napravio gresku, cisto sumljam da bi Lorence poneo njegovu yastavu...
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
@tasa
Nije samo do tog duela. Inace je u prvih 5, 6 krugova Pedrosa vozio onako na ler, nije ni pokusavao da se drzi sa Lorencom. Prosto je covek luzer, ja sam ga prvi ovde branio, ali ovo je sada preterano. Ima tu nekoliko vozaca koji bi kidali na njegovom mestu i pokazavali mnogo vise hrabrosti i konstantnosti. Bradl, Kal... Mislim da je Dani sve svoje sanse ispucao i da je vreme da Repsol konacno krene da gleda u drugom pravcu, pa bio ovaj Spanac ili ne.
O kakvim bre bivsim Rosijevcima pricati, nije mi jasno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postdokacen sam ja..moto gp nisam pratio kad je rosi bio najjaci,pratim 3 sezone..navijac sam marca marqueza,ne novopeceni nego jos iz moto 2,sto se tice nervoze i frustracija ne znam na koga mislis,ja sam samo izneo cinjenicu,da je lorenzo dobio zbog greske marqueza,uz naravno sjajnu voznju..tolikoljudi otvoreno uzivaju u problemima koje ima Lorenzo, tome sto je namrsten, prica ljutito sa mehanicarima, ne podize vizir itd. Prevashodno navijaci ajde da kazem primarno Rossija medjutim polako ali sigurno im MM zauzima mesto #1
upravo zbog toga mi je drago sto je resio probleme i dominantno pobedio...
sto se tice "dokacenih" -boldovan tekstVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Post@tasa
Nije samo do tog duela. Inace je u prvih 5, 6 krugova Pedrosa vozio onako na ler, nije ni pokusavao da se drzi sa Lorencom. Prosto je covek luzer, ja sam ga prvi ovde branio, ali ovo je sada preterano. Ima tu nekoliko vozaca koji bi kidali na njegovom mestu i pokazavali mnogo vise hrabrosti i konstantnosti. Bradl, Kal... Mislim da je Dani sve svoje sanse ispucao i da je vreme da Repsol konacno krene da gleda u drugom pravcu, pa bio ovaj Spanac ili ne.
O kakvim bre bivsim Rosijevcima pricati, nije mi jasno.
Comment
Comment