Ko ume iz glave da ispetlja rasplete u obe grupe, dati mu odmah da resi ekonomsku krizu. Lakse je.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2013 - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKo ume iz glave da ispetlja rasplete u obe grupe, dati mu odmah da resi ekonomsku krizu. Lakse je.Mislim za rasplet u grupama, kriza ipak ne pih.
Sad se manje vise sve zna, Hrvati ce da zapnu sutra maksimalno da dobiju Grke i da idu na Ukrajinu, i da imaju prolaz. Samim tim, nama po konstelaciji snaga Slovenci ne ginu. I odmah u cetvrfinalu Francuzi i Spanci ce da se kolju. A Litvanci na Italijane. Dosta zavisi od Hrvatska-Grcka. Ukoliko Grci dobiju, onda cemo mi na Spance a Hrvati na Francuze. Sve pod uslovom da mi izgubimo od Francuza veceras. To je najverovatniji scenario, ovaj da mi dobijamo Francuze je manje verovatan. Ali napred Srbija!!
Elem, nadam se da su nam Belgijanci ucinili uslugu, jer ipak smatram da ne mozemo izgubiti od Ukrajine dva puta, ako bude stani pani u borbi za sedmo mesto. Tako da SP bi trebalo da je nase, sto je odlicno. Sve preko toga, je 'leba preko pogace.Doduse mi Srbi smo po prirodi, halapljiv narod.
Comment
-
Kako se samo boreOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Drži se Srbija nekako, uglavnom zbog izuzetno borbene igre. Treba im objaniti da se ne igra 15, nego 40 minuta. Ne kontam onakvo srljanje, pa šutnuli su 3 bespotrebne trojke za manje od minute. Francuzi fizički dominantniji, iskorištavaju taj segment na najbolji mogući način. Štimac mora nastaviti igrati dobro pod reketom jer je to jedan od načina za lake poene, drugačije kad ne ide ni šut za 3 poena, a ni bacanja ne vidim kako se Francuzi mogu dobiti.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment