Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Чисто да не буде да ми немамо коња за трку.
    Прешао игру. Победио. Хвала. Поз.
    Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Maja Nikolic, zena 74. godiste, majka dvoje ili troje dece. Dovoljno za reci.
      Dusica najlepsa.
      A na FTV jedna crnka je vodila dnevnik, e ona je mnogo lepa, fatalna jbt. Zaboravio sam ime, znam da je jednom vodila dnevnik u dresu BIH.

Koji spam...
      sigpic

Comment

• Eeeeee jadna naša košarka
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da nije ova?

http://www.youtube.com/watch?v=m2B_RmoCIHc

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Eeeeee jadna naša košarka
            Katastrofalno prvenstvo za sve sa ovih prostora sem Hrvate, bar smo se dotakli lijepe teme
            Maja Nikolic je bas odlicna.

Da ima admina prebacio bi ovo u neku drugu temu, ali ujutro ce se to srediti, kad dodje neko od glavesina na forum.
            sigpic

Comment

• Обрисаће Бојана кад прочита.
              Arise, Serbia!
              You fell asleep long ago,
              And have lain in the dark.
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                Da, prelepa je, mrsavica.

Btw, Ana Reljic vodi vremensku na RTS-u, aaa kakav glas ima jbt.
                Last edited by Black Mamba 24; 20-09-13, 00:34.
                sigpic

Comment

• Kada je reč o cickama sa TVa tu je Zmija glavni znalac, ne možete mu ni prići, pa nije ni čudo što je digao ruke od basketa (a još nema Tea da ga brani)
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mogao bi jos ovdje par ponuditi sa OBN,ali previse spama da danas.

Comment

• Posle ovakve emisije ne treba ti "Veliki brat" niti "Farma",uradis ovakvu emisiju jednom mesecno a ostalim danima se posvetis ozbiljnom obrazovanju nacije.

Tipujem finale: Spanija - Litvanija
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nesto razmisljam, i garantujem da bi Gagi Milosavljevic doneo ovoj ekipi 30% vise i od Kalinica (kada se pogledaju obe strane terena) a da ne pricam u odnosu na Andjusica i Nemanju Krstica.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Mozda bi, ali to je sada nebitno.Ni sa njim i Teom ne bismo prosli bolje juce protiv Slovenaca.Hvata me blam kada je Andjusic dobio sansu pre Milosavljevica, mada kao sto rekoh i sa njim ne bismo bolje prosli.

Comment

• Gazi Ukrajina Italiju
                            sigpic

Comment

• Sta je bre ovo koji k.... žabari gube, auuuu neverujem, sad pustih. Kuku nama necemo mi videti svetskoga prvenstva.
                              Sve sam verovao, al da ce Ukrajna da se kvalifikuje za SP nikako nisam, neverovatno.
                              Last edited by Nightbird; 20-09-13, 15:05.
                              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Nisu nam Spanci uvalili kurcinu, ma nisu uopste
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...