Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nebojsa Višković

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bogu hvala pa na daljincu postoji Mute .. pametnom dosta ...

    Comment


    • Kod njega mi se svidja to sto se oseti da on uziva dok prenosi meceve a to je dobro jer na taj nacin dize i gledaoce .

      danas sam umro od smeha kada je rekao "evo ga tata Hose, koji garant u sebi misli. Trebao sam te(verdaska) tuci dok si bio mali"
      haha

      Comment




      • Da, da, odličan je sa tim spontanim komentarima !!

        Comment


        • Marej se smeje samo kada nije srećan !! Genijalno !!

          Comment


          • Originally posted by Don Markoni View Post
            Marej se smeje samo kada nije srećan !! Genijalno !!
            I ja slusam sada i smijem se,i dodao je Visko,veoma cudam momak xD
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

            Comment


            • Moram da pohvalim Viska danas za Arsenal i Liverpul ,nije bilo preskakanja u govoru i onog njegov ,, mmmmmmm ,, ,,nnnnnnnnnnnn,, i tako to ... ,, Kakav ili sta vec na glavi ,, Koja budala ...
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

              Comment


              • I mene je odusevio Visko danas kada je komentarisao fudbal. Bez konkurencije nas najbolji komentator.

                Comment


                • Viskovic je stvarno sjajan komentator, ima sve ono sto treba da ima dobar komentator. Svidjaju mi se njegovi prenosi engleske lige u fudbalu, a tenis ne gledam.

                  Inace, mislim da nemamo puno kvalitetnih komentatora kao sto smo nekada imali. Generalno gledano Sport Klub ima najbolji tim komentatora, dok se sa ostalih televizija mogu na prstima jedne sake nabrojati dobri komentatori i to su uglavnom oni koji su opredeljeni za jedan sport, dakle nisu univerzijalci.

                  Comment


                  • Na SK-u jedino i valjaju, samo je Bošković od ostalih koji vredi .. Mialjević ima znanje, ali je pajser ... O Aci pederu da ne trošim slovca, ovaj sa Prve je smor .. Naravno, pričam o prenosima fubdala ... Za tenis Viško i Krivokapić ..

                    Comment


                    • Originally posted by Don Markoni View Post
                      Na SK-u jedino i valjaju, samo je Bošković od ostalih koji vredi .. Mialjević ima znanje, ali je pajser ... O Aci pederu da ne trošim slovca, ovaj sa Prve je smor .. Naravno, pričam o prenosima fubdala ... Za tenis Viško i Krivokapić ..
                      Ma kakav Mijaljevic, on je raspad sistema. Naveo bih jos Sarenca za kosarku, covek odvaljuje...

                      Comment


                      • Hm, Nebojsa Viskovic iliti bejslajner(sta god to znacilo) kao komentator je dupla nula, na stranu to sto se razume u tenis, to mu niko ne moze osporiti ali komentarisanje je katastrofa. Citiracu jedan od njegovih komentara "Nadal je imao 28 dana, kada je Mradona dao gol rukom", ma koga bre to zanima, mozda neke morbidne morone ali normalne ljude sigurno ne. Idemo dalje, rezultat u tenisu pise na tv ekranu, apsolutno nije potrebno govoriti rezultat posle svakog poena, to je bre van pameti, doduse tako komentarisu svi nasi komentatori, a i oni nemaju dve blage veze sa komentarisanjem. Neka gledaju i slusaju malo komentatore(mislim na strane komentatore) na eurosportu, pa neka nauce nesto. Svi nasi komentatori imaju neverovatnu potrebu da iskomentarisu bilo sto posle svakog poena u tenisu ali to je neverovatno, ispade da mi pratimo sport zbog komentatora, sreca pa postoji prelepo dugme "mute". Svrha tv komentarisanja je ne pricati mnogo a reci sve, a ne, pricati mnogo, a ne reci nsita.

                        Comment


                        • Originally posted by Lakibg View Post
                          Hm, Nebojsa Viskovic iliti bejslajner(sta god to znacilo) kao komentator je dupla nula, na stranu to sto se razume u tenis, to mu niko ne moze osporiti ali komentarisanje je katastrofa. Citiracu jedan od njegovih komentara "Nadal je imao 28 dana, kada je Mradona dao gol rukom", ma koga bre to zanima, mozda neke morbidne morone ali normalne ljude sigurno ne. Idemo dalje, rezultat u tenisu pise na tv ekranu, apsolutno nije potrebno govoriti rezultat posle svakog poena, to je bre van pameti, doduse tako komentarisu svi nasi komentatori, a i oni nemaju dve blage veze sa komentarisanjem. Neka gledaju i slusaju malo komentatore(mislim na strane komentatore) na eurosportu, pa neka nauce nesto. Svi nasi komentatori imaju neverovatnu potrebu da iskomentarisu bilo sto posle svakog poena u tenisu ali to je neverovatno, ispade da mi pratimo sport zbog komentatora, sreca pa postoji prelepo dugme "mute". Svrha tv komentarisanja je ne pricati mnogo a reci sve, a ne, pricati mnogo, a ne reci nsita.


                          Lakibg,

                          nije dovoljno da samo kliknem na: "Like"... To sam učinio, naravno... Ali, želim da pokažem i tebi i ostalima, da podržavam tvoj stav i mišljenje o zabludi zvanoj: VIŠKO...! Kuku nama sada, evo ga i na FUDBALU: sjajniše, divniše, prostiše, jakiše, bukvališe, trkeljiše..., priča nebuloze (ko je kojom nogom šutirao!?), ne prestaje da priča ni kada igrači dođu do pola puta od svlačionice... Moooooka (muka!)... Najbolje da ga "vode kući" oni koji vole da ga slušaju... Njega i njegove nesuvisle nebuloze... Jadan je...! Kao da se obraća jedino "muškolikom" delu spektatorijuma!!! Komentari - za zaborav i neslušanje! Mooooooote! ... Brooooooka!

                          Pozdrav!
                          Last edited by Dragooon; 30-08-11, 00:11.
                          "Svaka stvar na svome mestu." Aristotel

                          Comment


                          • Visko bez premca,kada cujem njegov glas kao da me sunce ozari u sred zime.
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

                            Comment


                            • @ LakiBG, Dragooon,

                              Apsolutno se slazem sa vama kada je rec o 'dragom' nam komentatoru. Do sada nisam bio bas toliko protiv njega, jer kao sto svi znamo ima SJAJNO (namerno koristim ovaj pridev) znanje o tenisu, i neke stvari sam poceo da primecujem tek kada je on ukazao na njih.
                              Ali, fudbal, ijao. Nznm gde da pocnem. Ajde od znanja o sportu, jer mi je to najvaznije. Pa prosecno je, kao kod prosecnog gledaoca fudbala, a znamo koliko je takvih kod nas. Posebno me je iznervirao u mecu Man Utd - Arsenal, kada je imao nekoliko veoma smelih izjava. Poput - Titula 100% ostaje u Manchesteru, samo je pitanje da li u Unitedu ili City-ju! Pa covece prosle su tek 3 utakmice, ok, jesu oni favoriti, ali 100% ne. Zatim proziva Wengera, kaze da mu je mozda vreme da ide, pa gde to ima? I to zasto? Zato sto gubi sa GOMILOM (_||_) klinaca u ekipi. Cak je zakljucio posle 3 kola da ce Cleverley lagano zameniti Scholesa. Rooney postigne gol iz slobodnjaka, a njegov komentar je: Sceschny (golman Arsenala) je nasamaren. Prilicno ponizavajuce, otprilike nivo pomenutih pijaca, piljarnica i sl. Dovoljno ste pokrili koriscenje pojacivaca, i jednih te istih prideva. Shvatio sam da kako covek progovori, iznervira me.
                              Komentarisao je i mec Liverpool - Bolton. Cak je uspeo da izjavi da je Charlie Adam igracina, jer je kao levonog fudbaler uspeo da postigne gol desnom nogom, i to je gadjao kroz noge odbrambenog igraca u dalji ugao. Pa da li je to moguce? Koji igrac pri udarcu na gol razmislja da probaci loptu kroz noge protivniku? Ajde da je bio golman, ali odbrambeni. A bila je klasicna situacija gde je odbrambeni bio u raskoraku, i eto prosla mu lopta kroz noge. A ako je Adam igracina, ne smem ni da zamislim koji bi termin koristio za Messija, Ronalda i co.
                              Sklon je preterivanju...

                              Pozdrav svima...
                              sigpic

                              Comment


                              • @Dragooon, Tony_G

                                Uh, dobro je, drago mi je da ima ljudi koji znaju nesto i nisu samo gledaoci koji se smeju(kada kazem smeju, mislim na ljude koji stvarno misle da je "bejslajner" duhovit komentator) apsolutno morbidnim komentarima i komentarisanjem kao da smo mi svi slepi i tako sedimo pored tv-a i slusamo kakav ce genijalni komentar da se cuje preko malog ekrana tv prijemnika i to ne samo njegov, nego i 98% ostalih komentatora. Mislio sam da je Gojko Andrijasevic dobar komentator ali on prenosi utakmice kao da gleda sa zakasnjenjem od 15 minuta ili gleda pornice na netu, pa onda iskomentarise kada ide usporeni snimak i kada cujem ono njegovo "i da vidimo sta se sada desilo" ili tako nesto, pitam se, koja je svrha njegovog komentarisanja. Jedina dva komentatora koja iole vrede su Slobodan Sarenac, mada ima i on bisere ali su oni nenamerni i jos jedan komentator kome se izvinjavam ovim putem jer ne znam kako se zove ali znam da je dosao sa sos kanala na sport klub da prenosi fudbal.

                                Comment

                                Working...
                                X