Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Slovenija

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Izgleda da Cekovski zbog povrede propusta ostatak sampionata.
    A bas sam se "plasio" njega i Gecevskog veceras. Mislim da bi prebili Krstica, pa cak i Raleta. Definitivno najprljaviji tandem u istoriji kosarke

    Samo da Pefi veceras uspori Bo-a i to ce biti dovoljno za pobedu.

    EDIT:

    Comment


    • #62
      Mora novi post



      Puno mi bre srce kad ih vidim

      Comment


      • #63
        DAN 3

        Nemacka - Ukrajina

        Game Recap


        Nemci su, nakon veoma iznenadjujuce pobede nad jednim od glavnih favorita, doziveli neocekivan poraz od Belgijanaca. Danas su imali priliku za popravni jer se naspram njih nalazila reprezentacija Ukrajine. Medjutim i ona je dobro startovala tako da je delovalo da ce utkamcia biti veoma izjednacena. Veci deo prvog poluvremena je protekao u veoma izjednacenom rezultatu. Prvu osetniju prednost ostvarili su Ukrajinci na kraju prvog poluvremena gde su vodili 9 razlike. Nemci u trecoj cetvrtini nisu nasli resenja za Ukrajince pa su u jednom trenutku zaostajali cak 14 razlike. U narednih 10 minuta Nemci su postepeno smanjivali rezultat prvenstveno preko vrlo raspolozenog Schaffartzik-a koji nije sam davao poene vec je i dosta razigravao svoje saigrace i ratobornog Robin-a Benzig-a. Ipak Nemci nisu uspeli do kraja da preokrenu rezulat i Ukrajincu su zabelezili svoju trecu pobedu i tako najverovatnije obezbedili plasman u narednu fazu takmicenja.

        Grupna Statistika



        Foto izvestaj

        Spoiler


        sigpic

        Comment


        • #64
          Crna Gora - Bosna i Hercegovina

          Game Recap


          Svakako mnogo zanimljivija utakmica od one druge koja se igrala u istom terminu. Utakmica koja je odlucivala o dosta toga. Prva cetvrtina je bila dosta ujednacena i bilo je praznih minuta na obe strane. Ipak, Crnogorci su malo bolje zatvorili cetvrtinu te sa malom prednoscu krenuli u drugi period. Drugi period je bio mozda jos ujednaceniji. Igralo se doduse malo brze, gde su obe eipe pravile dosta gresaka, ali nijedan tim to nije uspeo da kazni. U trecoj cetvrtini, videlo se da su Crnogorci krenuli znatno organizovanije te su najvise zahvaljujuci Bojanu Dubljevicu i njegovih 9 poena u cetvrtini, odmakli na dvocifrenu prednost koju su drzali do osam i po minuta pred kraj. Tad krece raspad sistema igraca u belom dresu. Igraci Bosne i Hercegovine su to uspeli izuzetno dobro da kazne, prvenstveno zahvaljujuci seriji poena Nihada Djedovica, Nemanje Gordica i Marka Sutala. Takodje u ekipi je dobar bio i Mirza Teletovic sa dabl-dabl ucinkom. Koliko su Crnogorci ocajno igrali, govori i podatak da su za punih 8 minuta dali samo 4 poena. Poslednja cetvrtina je zavrsena sa cak 16 razlike u korist Bosanskohercegovackih igraca koji su potpuno zasluzeno odneli pobedu.

          Grupna Statistika



          Foto Izvestaj

          Spoiler


          sigpic

          Comment


          • #65
            Belgija - Velika Britanija

            Game Recap


            Danas mozda i najnezanimljivija utakmica od svih koje su se igrale. Nije bilo izrazitog favorita u ovom mecu sto pokazuje cinjenica da je utkamica i vecem delu bila izjednacena. Ono sto je u ovoj utakmici prevagnulo je cinjenica da su Belgijanci imali vise raspolozenih igraca od Britanaca, te je cak njih petorica zavrsilo sa dvocifrenim ucinkom. Nije bas bila preterano atraktivna utakmica sto pokazuje i borj izgubljenih lopti kojih je bilo cak 33 na obe strane.

            Grupna Statistika



            Foto Izvestaj

            Spoiler


            sigpic

            Comment


            • #66
              Letonija - Litvanija


              Recap


              Baltički derbi dobila je reprezentacija Livanije, neutralisavši jedno od najjačih oružija svojih severnih komšija, šut za 3 poena. Poslednja četvrtina bila je krucijalna za ishod same utakmice. Maciulis je svojom trojkom na 3 minuta do kraja doveo Litvaniju u vodjstvo od 7 poena, a već u sledećem napadu Litvanija se maestralno odbranila uz pomoć blokiranog šuta Valanciunasa koji je na drugoj strani postigao lake poene i zapečatio sudbinu Letonije.

              grupna statistika



              foto izveštaj

              Spoiler



              Originally posted by Brajkula
              Veruj meni, radi kako hoćeš

              Brajkula, 2014. N.E

              Comment


              • #67
                Francuska - Izrael

                Recap


                Bez ikakvih problema Francuska je dobila Izrael i napravila korak dalje ka plasmanu u drugu fazu. Francuska je dominirala u svim segmentima igre, i od samog početka imala veliku razliku što im je dozvoljavalo da malo opuštenije igraju i zabavljaju publiku dobrim potezima.

                grupna statistika



                foto izveštaj

                Spoiler



                Last edited by Mladen; 07-09-13, 09:18.
                Originally posted by Brajkula
                Veruj meni, radi kako hoćeš

                Brajkula, 2014. N.E

                Comment


                • #68
                  B.J.R. Makedonija - Srbija


                  Recap



                  Svestni situacije u kojoj se nalaze, i da je ovo možda poslednji voz za put u drugu rundu, reprezentativci Makedonije od samog početka su krenuli veoma žestoko u ovaj meč, i nametnuli svoj ritam igre, u isto vreme uspešno neutrališući sve ono što naši igrači najbolje rade. Ni u jednom trenutku naša reprezentacija ne da nije imala vodjstvo, već ni priliku da se približi rezultatski razigranim Makedoncima. Velika pobeda za naše juže komšije, dok ćemo mi morati da se oporavimo nakong ovog poraza i u meč sa Letonijom i Crnom Gorom udjemo sa pristupom kao u prve dve utakmice.

                  grupna statistika



                  foto izveštaj


                  Spoiler

                  Originally posted by Brajkula
                  Veruj meni, radi kako hoćeš

                  Brajkula, 2014. N.E

                  Comment


                  • #69
                    Neda

                    Comment


                    • #70


                      Jbt kakav potez McCalebb-a, haos, jos sa zadrskom.
                      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

                      Comment


                      • #71
                        Spanija - Ceska Republika

                        Game Recap


                        Na samom papiru Spanija je bila ogroman favorit pred ovu utakmicu ponajvise zbog toga sto su imali ceo dan odmora, kao i cinjenica da su izgubili proslu utakmicu protiv Slovenije. Spanija je odlicno krenula najvise zahvaljujuci Fernandez-u i Rubio-u i stovirli su dvocifrenu prednost vec na kraju prve cetvrtine. Prednost su bez vecih problema odrzavali do kraja poluvremena. Cesi su preko svoja 3 najbolja igraca, uprkos cinjenici da su vema lose sutirali iz igre, uspeli da razliku svedu na svega 5 poena, ali atim su Spanci dodali gas i zavrsili utakmicu sa prednoscu od 21 poen. Utakmica je bila veoma losa za gledanje sto govore i procenti suta iz igre obe ekipe. Spanci su sutirali nesto preko 32, a Cesi jedva preko 24%.

                        Grupna statistika



                        Foto Izvestaj

                        Spoiler


                        sigpic

                        Comment


                        • #72
                          Rusija - Svedska

                          Gamer Recap


                          Veoma vazna utakmica za obe reprezentacije. Pobeda za obe ekipe bi znacilo da zadrzavaju sanse da se plasiraju u narednu fazu takmicenja. Utakmica je od starta bila na strani Svedske koja je vrlo brzo stekla visoku prednost, prvenstveno zahvaljujuci svoje 2 NBA zvezde, Jonas-a Jerebko-a i Jeff-a Taylor-a. Rusi su se medjutim brzo vratili pri kraju prve cetvrtine i drzali su egal narednih 20 minuta. Zatim je Svedska opet zahvaljujuci svoje 2 zvezde stekla visoku prednost koju su zadrzali do kraja utakmice.

                          Grupna Statistika



                          Foto Izvestaj

                          Spoiler


                          sigpic

                          Comment


                          • #73
                            Hrvatska - Poljska

                            Game Recap


                            Utakmica koja Hrvate stavlja u dobru poziciju za prolaz dalje u narednu fazu takmicenja, dok bi Poljacima pobeda mogla da ostavi nadu da se mozda mogu provuci u jakoj konkurenciji u grupi. Hrvati su veoma jako otvorili utakmicu i napravili seriju od 19-2 na samom pocetku i vec su tada stavili Poljake u veoma nezgodnu poziciju koji su ipak spustili prednost sa -17 na -12 do kraja prve cetvrtine. Druga cetvrtina bila je veoma izjednacena, ali su Poljaci jos malo sputili prednost koja je nakon 20 minuta iznosila -9. Treca cetvrtina je pocela u stilu prve, pa su Poljaci opet doveli sebe u veliki zaostatak. Delovalo je kao da ce hrvati do kraja odneti potpuno laganu pobedu, medjutim onda se desio veoma neocekivan pad u igri koji je rezultirao velikom serijom poena Poljske reprezentacije koji su se primakli na svega 1 poen razlike 3 minuta pre kraja. Zatim je opet usledila serija promasaja Poljaka pre svega iza linije 6.75 i za nepun minut promasili cak 4 suta za 3 poena sto su Hrvatski reprezentativci uspeli da iskoriste i uknjize veoma bitnu pobedu.

                            Grupna Statistika



                            Foto Izvestaj

                            Spoiler


                            sigpic

                            Comment


                            • #74
                              Italija - Finska


                              Recap



                              Bez preterano velikih muka, kako se to uostalom i očekivalo, Italija je savladala Finsku i ubedljivo prigrabila prvo mesto na tabeli samo za sebe. Finska je najbliža bila Italiji, posle vodjstva na kraju prve deonice, početkom drugog poluvremena, kada su serijom 6:2 došli na zaostatak od pola koša razlike. Medjutim, na celoj utakmici dobro raspoloženi Melli u kombinaciji sa Pijetrom Aradorijem, napravili su seriju 13:2 i pomogli Italiji da na kraj treće deonice ode sa prednošću od 12 poena. Rutinska igra i u poslednjem delu, samo je uvećala vodjstvo i krajnji rezultat ove utakmice. Od strane italijanske reprezentacije vidjena je savršena odbrana koja je Fince svela na mizernih 27.3% šuta iz igre i svega 11.5% za 3 poena.

                              grupna statistika



                              foto izveštaj


                              Spoiler



                              Originally posted by Brajkula
                              Veruj meni, radi kako hoćeš

                              Brajkula, 2014. N.E

                              Comment


                              • #75
                                Gruzija - Slovenija

                                Recap


                                Rezultat govori da je utakmica bila neizvestna, mada je Slovenija nakon druge deonice koju je odigrala maestralno na obe strane, sebi obezbedila solidnu prednost na kraju prvog poluvremena. 12 razlike je bilo previše za odlične Gruzine. Na utakmici se desila samo 1 promena vodjstva, i to je upravo ta u drugoj deonici kada je povela Slovenija, i više to nije ispustala do samog kraja. Ono što je promenilo tok utakmice su 6 vezanih trojki za 7 minuta u kojima je Slovenija prelomila utakmicu u svoju korist, a najveći doprinos tome dala je i klupa slovenske reprezentacije koja je u tom periodu postigla 20 poena.

                                grupna statistika



                                foto izveštaj

                                Spoiler



                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

                                Brajkula, 2014. N.E

                                Comment

                                Working...
                                X