Zajebaše i pfk sa Simonom Vukčević
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mnogo dobro odradi ovo Sky, mnogo dobro !
Inače prvi gol čist kao suza, pa Tevez bio tri metra iza protivničkih igrača u trenutku šuta, drugi gol milimetarski ofsajd, ali je bio, da stavimo tačku na to.
EDIT: No kad smo kod golova i Tonijev gol je iz ofsajda
ili se gura Juventus, jbg nemaju kvalitet da osvoje, pa eto guraju ljude na silu.Last edited by Brajkula; 10-02-14, 14:39.
Comment
-
Stvarno brate decko igra jedno 20 godina fudbal i i dalje ima 30 godina ja to nikako ne kontamDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ima nas jos
Nekadašnji napadač Napolija, Cristian Bucchi, smatra da je argentinski napadač Gonzalo Higuain bolji od Edinsona Cavanija, također bivšeg igrača tima iz Napulja.
Nakon što je Higuain s dva gola donio pobjedu Napoliju nad Milanom (3:1), Bucchi je komentarisao igru argentinskog napadača, te smatra da je bolji od Urugvajca Edinsona Cavanija.
"Za mene je Gonzalo pravi šampion. Slažem se s Gabrielom Batistutom, koji je rekao da je Higuain bolji od Cavanija. Urugvajac je više individualac, bio je sebičan, dok Higuaina možete vidjeti na svim dijelovima terena i uvijek učestvuje u igri", rekao je Bucchi.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Haj nek misli da je bolji , svako ima pravo na misljenje , ali dugo nesto gluplje nisam procitao od ovoga da je Cavani sebican i da ga nije bilo na svim djelovima terena .. Ja se sjecam da je nas 20 ovdje hvalospjeve pisalo o tome koliko se trudi , koliko se vraca i koliko gine za ekipu ..
Svasta
Comment
-
Vidjet cemo za rezultate,sto se tice ekipe ne znam sta bi ti rekao Hamsik je tu kljucan u usporedbi.Fantastican prosle sezone ove godine kanalise,htjeli vi da priznate ili ne ovaj Napoli nose prosjecni Jose Maria i Higuain ja gledam svaku utakmicu i odgovorno to tvrdim
Maggio daleko jaci prosle nego ove sezone,onda ekipa pretrpjela promjene u formaciji,Gonzalo dosao u novu sredinu nakon 100 godina u Realu i dosao i novi trener sa dosta novih saigraca,odbrana se komplet promijenila,jedan od najboljih igraca Zuniga povrijedjen cijelu sezonu
Evo sam nasao jedan podatak vrlo interesantan,Cavani za 3 sezone u Napoliju ima 15 asistencija,a Gonzalo 9 ili 10 za 5 mjeseci
Cavani prosle sezone 36 golova i 4 asistencije...Gonzalo za sada ima 17 golova i 9 ili 10 asistencija
http://www.whoscored.com/Players/243...Edinson-CavaniLast edited by AK47; 11-02-14, 00:02.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Imaš tu i Mertensa, dečko igra sasvim dobro, rešio par utakmica direktno svojim golovima, i to sve neki derbi mečevi....diskutabilna tema u svakom slučaju. No ako Fiorentina pregazi Napoli na tabeli i bude 3. dzaba Pipiti sve te asistencije, nema LŠ i to je pad za 2 mesta u odnosu na prethodnu sezonu.
Btw. Mario Gomez u rosteru za sutrašnji meč Kupa između Viole i Udinezea, nzm da li će početi ali cenim da će dobiti priliku bar 20 minuta u najgorem slučajuLast edited by Brajkula; 11-02-14, 00:29.
Comment
Comment