Da oni hoce pustit na stadion sve zainteresovane navijace Juventusa, pa popunili bi pola stadiona. Redovno imamo masu navijaca na gostovanjima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Brajkula View PostImaš pogrešnu sliku o njima jer gledaš utakmicu sa najjačom ekipom u ligi, dakle nisu oni dno, solidna ekipa za italijanske uslove, druga je stvar što je Juve za iste uslove prejak.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Auuu sta odbrani Storari,a Bonuci zaspao lepo rece Brajkula da je on najveca rupa kad se igra sa 4 pozadiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Branim Bonućija svim silama, ali on sve više počinje da mi se penje na jedno mesto, isto tako molim Bog da će nam jednog dana basic formacija biti sa 4 pozadi, evo ovo sa igračem manje a sa 4 pozadi bolje izgleda nego prvoh 27 minuta sa jednakim brojem igrača gde je sve što smo od Juventusa videli bilo zapravo izdrkavanje u dodavanjima poslednje 3-ke.
Comment
-
Auu umalo ga primismo,sreca pa pogodi lopta Storarija.Mora da izdrzimo jos ovih par minuta vazan je ovo bod.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
A da znam da je neko od vas dvojice
Storariju svaka cast izvadi nas iz govana covek,i eto mogu reci da smo bili losiji sto je i normalno sa igracem manje poslednjih 15 minuta nas unistio Lazio,ali sutra ocekujem kiks Rome makar nereseno da dodje sto je vise nego realno.Dreams are coming true.
Comment
-
Nije ovo loše s obzirom kako se meč razvijao, relano da nam je neko na poluvremenu ponudio bod oberučke bi ga prihvatili, dakle
Da dobijamo do kraja ove slabije i eto 32. Skudeta, nema greške.
Originally posted by bice View PostA da znam da je neko od vas dvojice
Storariju svaka cast izvadi nas iz govana covek,i eto mogu reci da smo bili losiji sto je i normalno sa igracem manje poslednjih 15 minuta nas unistio Lazio,ali sutra ocekujem kiks Rome makar nereseno da dodje sto je vise nego realno.Last edited by Brajkula; 25-01-14, 22:41.
Comment
-
Evo 3 i po utakmice da protivnici nisu sutirali u okvir gola ROme
Ljajic nakon sjajne akcije Gervinha za 0-1 .
Rutinski nova 3 boda , najvjerovatnije
Comment
-
Žervinjo glavni igrač Rome u napadu, sve što se uradi ide preko njega, da li gol, da li asistnecija, ovog puta sjajno protrčao po boku i povratna za Adema koji tako nastavlja da čekića.
Molim te Bože samo da se Miha ne vrati u repku, molim te, pa da novi selektor, kako god se on zvao, pozove Adema. Đuričić, Adem, Lazar, Mitrović, Matić, Tadić....pa mi smo jaki kao crna zemlja, nema dalje.Last edited by Brajkula; 26-01-14, 13:26.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŽervinjo glavni igrač Rome u napadu, sve što se uradi ide preko njega, da li gol, da li asistnecija, ovog puta sjajno protrčao po boku i povratna za Adema koji tako nastavlja dačekića.
Bravo, Ademe, majstore! Najbolji strelac uz Florencija i Benatiju.
Comment
Comment