Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A.S. Roma ‏@OfficialASRoma 10m
    AS Roma would like to stress that there are no talks underway regarding the exit of Miralem Pjanic. The player is not for sale
    Ne ide Pjanic nigde.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Koliko su dosadni klubovi ti oko Pjanića, ovo je bar treći put ove godine da ga neko traži i da ovi isto odgovore. Čovek nije na prodaju, ne da Sabatini i tačka, šta je sa ljudima danas.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Koliko su dosadni klubovi ti oko Pjanića, ovo je bar treći put ove godine da ga neko traži i da ovi isto odgovore. Čovek nije na prodaju, ne da Sabatini i tačka, šta je sa ljudima danas.
        Ma na prodaju je on, ali po pravoj ceni. Na leto Palota izjavio da su svi igrači na prodaju po odgovorajućoj ceni.
        Ali nije Sabatini malo dete, zna on da sledi Svetsko pa Pjaniću cena može samo da skoči. Ide on ne leto, cenim.

Comment

• Opa

Comment

• Comment

• Što Pipita ovako da ga zabodeš, što ovako rutinski da rešiš ovu neizlaznu situaciju, naravno sam, bez pomoći saigrača

što da Fiorentina bude treća, ajde recite mi što !?

Comment

• Pipita u pojedinim mečevima pokida a u drugim neprimetan. Nema šanse da vredi onoliko za koliko je doveden.

Rekoh ja još na početku ili će ih Benitez dići u nebesa ili će ih ukopati. Loše igraju u poslednje vreme.

Comment

• Nema te sile da Fiorentina bude treca, iako se ne bih bunio i da zavrse na tom trecem mestu.

Benitezu je tek prva sezona, ne moze odmah sve da stima. Desavali su se Higuainu slicni promasaji i u Realu, ne bas ovakvi ziceri ali umeo je da masi 100% sanse. Nista novo...

Comment

• @Proto

Tako je nema te sile da bude Fiorentina treca , biti cemo mi treci.

Spoiler
                    Dobar vic? a?

Comment

• Fiorentina dosta ozbiljan klub postaje, evo čitam da gotovo sigurno dovode na leto Musakija (Musaćija) kako se već zove onaj štoper Viljareala, to je ozbiljan apgrejd i da im se oporave ovi napadači, ne prodaju Kuardada i baš lepo da izgledaju.

Jedini problem je taj što Pizaru izlazi ugovor ovog leta, pitanje je da li će produžiti, a i da produži on je u poznim godinama, isto tako Montela se ne tako često oslanja na Ambrosinija, isto matorog. Doveli su Andresona, sada je pitanje kakvo je on pojačanje za ozbilje neke akcije, a imali su letos opasnu grešu sa Romulom koga su pustili u Veronu olako, dečko ove sezone na zavidnom nivou.

Jako me raduju dešavanja tamo, klub iz godine u godinu samo raste što je jako pozitivna stvar za ligu, sada da li će biti treći !? Ja mislim da imaju šansu, da se Rosi nije povredio....ozbljan bi to takmac bio Napoliju, ovako jedino ako Napoli nastavi ovim tempom a Fiorentina ne posustane.

Comment

• @Rosso

Pa treba da nadoknadite samo 19 bodova

Cim ste se resili Alegrija, isto kao da ste se plasirali u LS

Comment

• Došlo vreme i da nas malo karaju sudije, ladno lik diže crveni Bufoni

Comment

• Sisaj racku sudija penal cist bio ali zuti kakav crni crveni pa covek se bacio za loptu a ovaj se sapleo o noge,ma idi bre.

P.S. Ogbona mrs iz kluba jbm te u vuglu celavu.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Evo kiksa, prilika da Roma stigne...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Ko je ovaj sudija Marzanoli ako sam lepo procitao dajte mi adresu da idem da mu spalim kucu.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X