Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakav je ovo pas desnom vanjskom kroz dvojicu za Dzemailija i go lijevom neki dosta simpaticni volej udarac
Ali sve mi to padne kad vidim kako se postavljaju u odbrani,dva beka kao da u zivotu lopte igrali nisu
EDIT: Dzemaili tricak mekanoLast edited by AK47; 15-12-13, 21:34.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostEvo opet, probao Mertens, i Dzemaili iz otpatka, oduzio mu se Mertens sada...
Comment
-
5 golova ne zna se koji je gluplji.
Sto je najgore ispasce da je Guarin igrac. Ranokija bi se odlicno uklopio u odbranu Napolija eto neka ga Benitez kupi. Kampanjaro plejmejker zapetlja uzmu mu loptu i daju gol.
Alvareza nema nigde sto je zabrinjavajuce.
Lepo kaze Brajkula za vezni red Intera, u defanzivi ne postoji a + sto ni napad nema ko da kreira. Sa ovakvim stilom igre nama treba visok i jak spic koji moze da pokupi ili spusti balonke sa boka. Ne moze to Palasio da radi. Nesto poput Teveza i Ljorentea, dakle kljusina neka da se pridruzi Rodrigu.
Comment
-
Ja iskreno mislim da bi Inter trebao da dovede Edina Dzeku.Dostupan je,dobar je igrac i mislim da bi se u ovaj sistem uklopio dosta dobro,a njima treba jedan takav.On i Rodrigo strasan tandem bi bili sto se mene tice
Napoli je ovako imao 2:0 protiv Udinesea i prime ga krajem prvog i na kraju remi,posto je odbrana kakva jeste ocekujem slican razvoj i sada mada parira i Inter u greskama samo takoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJa iskreno mislim da bi Inter trebao da dovede Edina Dzeku.Dostupan je,dobar je igrac i mislim da bi se u ovaj sistem uklopio dosta dobro,a njima treba jedan takav.On i Rodrigo strasan tandem bi bili sto se mene tice
Napoli je ovako imao 2:0 protiv Udinesea i prime ga krajem prvog i na kraju remi,posto je odbrana kakva jeste ocekujem slican razvoj i sada mada parira i Inter u greskama samo tako
Comment
-
Radio ovo Rolando redovno u Portu, eto i on propade kao i njegov kolega Pereira.
Ricky igra neku levu rolu, umesto pleja, on se izvlaci na krilo, Cambiaso play, Guarin radi sta hoce, Taider nema funkciju.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment