ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Burdisso, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Borriello, Ljajic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Strasna akcija Pjanica i Florenzia , Florenziev sut brani Pegolo i onda neshvatljiv autogol Longhia , 1-0
Ou , 94. minuta , Berardi 1-1 , stigla je kazna za promasaje :/Last edited by Dale; 10-11-13, 16:55.
Comment
-
Berardi ljubi te brat bravooo majstore....Ovaj Sasaulo odoleo u gostima i Napoliju i Romi bravo breeeee Berardi,sada samo jos Juve da odradi posaoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
ohoohhoo koliko mi se svidja ova ekipa Sasaula jbt,pocecu da ih gotivim,uzeli su bod od 2 najveca konkurenta za titulu uz Juventus jos u gostima,stvarno svaka cast,nisam video gol samo sam propratio na rezultatima,ali mi je mnogo dragoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Da li je Brajkula rekao da ukoliko Roma ne kiksne protiv Udinezea kiksnuće u naredna 3 meča 2 puta !
Domeniko Berardi buduća duga devetka Juventusa, donosi veliku radost navijačima svog budućeg kluba !
Milan definitivno siva ekipa, koji ludaci sa ovim Alegrijem, ispašće iz lige...
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostDa li je Brajkula rekao da ukoliko Roma ne kiksne protiv Udinezea kiksnuće u naredna 3 meča 2 puta !
Comment
-
Official SSC Napoli @sscnapoli 19m
#JuventusNapoli Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Armero; Inler, Behrami; Callejón, Hamsik, Insigne; HiguainJuventusFC @juventusfc 17m View translation
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Ogbonna, Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorentesigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment