Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vasil Markic View Post
    Fantasticna partija Rome , igraju momci stvarno dobro.
    Bice borba za skudeto veoma tesna a ne verujem da ce se Macari tek tako prevariti..
    Што Мацари ? Мислиш да ће Интер до титуле ?

Иначе, пенал чист, џабе дискусија.

Comment

• Nema Inter šta da traži sa ovakvim igračima. Dobar je Macari, preobrazio je ekipu, ali i da Inter ima vanzemaljca kao trenera, neće moći do Skudeta.

Comment

• Udineze ocajan u gostima, sve bodove su sakupili kod kuce, sa druge strane Milan solidan na San Siru ali nekako mi se cini da ce danas jako jako tesko do pobede... susreti obicno obiluju golovima, u poslednjih nekoliko godina rezultati izmedju ove dve ekipe na San Siru u serie A: 2:1, 1:1, 4:4, 3:2, 5:1, 4:1...
        poslednja pobeda Udinezea u Serie A nad Milanom u gostima desila se 19.05.2007. godine, ali tada je ceo Milan mislima bio vec u Atini gde su 4 dana kasnije osvojili Ligu Sampiona, a pre toga Udineze je slavio davne 2003.... dakle nemaju neku slavnu istoriju protiv Milana u gostima i mozda imaju sansu da urade ono sto im retko polazi za rukom (ili nogom) gledajuci ovaj sastav Milana...
        Last edited by Miletić; 19-10-13, 14:57.
        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Напокон Алегри да стави у игру и Полија и Монтолива од самог почетка. Кака на клупи, вероватно ће ући у другом делу чисто мало да загреје дланове присутнима на Сан Сиру.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            Напокон Алегри да стави у игру и Полија и Монтолива од самог почетка. Кака на клупи, вероватно ће ући у другом делу чисто мало да загреје дланове присутнима на Сан Сиру.
            Da konacno nesto kreativnija veza... Citao sam izjavu Alegrija gde je rekao da je Kaka spreman da odigra tek nekih 30-ak minuta jer je i dalje rovit a potreban je itekako tako da ga nece forsirati... ako bas bude potrebe treba ga ocekivati negde posle 60-og minuta...
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Comment

• Ja ipak mislim da ce Napoli do titule sa Iguainom i sa najvise kvalitetnih veznih igraca u Italiji
                GIFSoup

Comment

• velika 3 boda... o igri ne mogu jer sam gledao do Birsinog gola (prelepog) i poslednjih 10-ak minuta, no to i nije toliko bitno koliko rezultat i podizanje samopouzdanja pred LS i Barcelonu...
                  mnogo mi je drago sto je branio Gabriel i jos draze sto je sacuvao mrezu, neka nastavi da ga forsira do januara i mozda nece ni morati da se prica o pojacanju na toj poziciji
                  Kaka pokazao klasu nekim potezima u finisu (ono sto sam uspeo da vidim), jednostavno je kvalitet ocigledan iako je to mnogo daleko od one stare forme

Last edited by Miletić; 19-10-13, 22:46.
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Dule Krtola View Post
                    Puče Napoli ko osigurač Odbrana im šuplja ko Švajcarski sir,a sredina ko da je nema a napad zalutala...
                    Hamšik brat niđe vezee,otakad je počela Serija A,brat ne može da se spoji,Kaljehon brat se vukao po Španskim klubovima i grijao klupe,Padev svoje odsvirao čim je poša' iz Lacia,Insinje se nešto trudi,Iguain KLASA za sve.U odbrani Albiol je dobar,Mađo dobar igrač,ali povrijeđen.Zuniga međed od igrača.Ostali nisu vrijedni moje testature.Sa ovakvim timom i igrom,mogu da se nadaju plasmanu u Ligu Evrope
                    I dalje je drugi strelac lige...

Originally posted by Brajkula View Post
                    Овај термин је због тога што Наполи игра ЛШ у уторак у Француској, то им је рекло би се прекретница, морају да добију, па им је савез, а и Рома која нема такве обавезе ове сезоне, изашао у сусрет.
                    Meč je pomeren zbog velikog protestnog mitinga koji je juče održan u Rimu...

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________

Roma cepa, nisam se prevario. A bravo i za simpatični Kaljari koji se vratio napokon na svoj stadion i to pobedom...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ne moze Juve bez penala

Comment

• Kontakt jeste bio mal je tu i Tevez odglumeo dobro ali po meni jeste bio penal zato sto ej bio udarac po nogama a ne na loptu,a ovaj drugi gol je katastrofalna reakcija odbrane.Poslednja dva coveka Viole su bili Kvadrado i Borha Valero LOL.
                        Utakmica je do 30. minuta bila ocaj zivi ali poslednjih 15 su bili odlicni i tu je Juve dominirao a do tada nisu znali nista.Ajde da se ovo privede kraju i da se ostvari pobeda.Ocekujem bar jos jedan gol ali kako znam igru Juventusa sad ce se braniti 45 minuta kao i svi Italijani.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Promase 2 zicera i onda kao stoke nasrnu na coveka u sred sesnesterca i naprave penal,strasno,znao sma da ce biti ovkao nesto kad se povuku.
                          Ponovo primljen gol uzasna odbrana ove sezone.

P.S. Mislim da ovaj Neto u zivotu nije branio kao danas.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sto Fiorentina unakazi Juventus. Rossi se sprda.

Za 15 minuta 4 komada...
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• bog te jebo pa šta radi ovaj Juventus, danas Monaco a sad ovi

Comment

• ODem da se kupam , 0-2 , vratim se 4-2 HAHAHAHA

Prelijepo je vidjeti Rossia da opet ovako igra , povrede su ga dvije godine kocile , ali evo kad se vratio opet klasu pokazuje , majstor
                                Last edited by Dale; 20-10-13, 16:49.
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X