Kada god je Verona krenula u napad odbrana Juventusa mi je djelovala pogubljeno...dvije odlicne situacije su mogli iskoristiti,ali jbg nisu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakav sma ja debil zaboravio sam da igra Juve.Bar cu da gledam ovo drugo poluvreme.Moze li neko da postavi na kraju linkove golova?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment
-
Hvala majstore.
Koliko se gubimo u odbrani,ovaj Ogbona veoma los i danas i protiv Danaca isto.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
U prvih 10 minuta bolji mec tri puta nego celo prvo poluvreme, po 2 dobre sanse na obe strane, Kloze bio najblizi goluSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Нема на чему.
Какав је змај Тевез, много је јак човек, не мо'ш му ништа.
Терај Огбону у курац. Није човек ни зашта. Долази баја да на пола Веронине половине и тражи лопту и наравно погреши. И није први пут изгубио лопту.Last edited by Урош94; 22-09-13, 16:22.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Auuu na koju foru Roma povede 1-0... Balzareti pogodi stativu, Ljajic omasi sa 3m na prazan gol, tacnije neko izblokira i onda Toti u sekundi korner izvodi, dupli pas i samo ubaci i Balzareti uhvati na levicuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Deri Lazioooooooooooo
Bravo Balzaretti majstore , 10 sekundi prije gola je pogodio stativu !
Idemo sad smireno , pa iz kontre i drugi da se zabije !
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOpet Rossi zabio za Fiorentinu,majstor je to...
Koliko nista ne zna ovaj Rudy Garcia to se vidi iz ova dva poluvremena,uopste covjek nije promijenio tok utakmice nekim taktickim promjenama
Umalo De Rosi za 2-0Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostRoma ima treci najkvalitetniji tim u ligi, odmah iza Juvea i Napolija, Garsija valjda nece unistiti iako ima sve potrebe predispozicije da to uradi.
Umalo De Rosi za 2-0Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment