Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by b64Milos View Post
    Da bi uopste bilo moguce svirati penal za Inter potrebno je da prvo udjemo u kazneni prostor. Nema tu nikakve zavere niti ostete od strane sudija.
    Hteo ja to par puta da napišem, ali mi bilo glupo, stvarno, dobri ste likovi vi Interisti, pomislićete da namerno trolujem zbog rivalstva, pa rekoh bolje ne.

Comment

• Asamoa šmekerski

Sve je ok, ali Ljorente mora da igra, sjajan prvi dodir, najbolje igra okrenut leđima ka golu, mora, pravi prostor ekipi, baš koristan igrač. Asistencija ovog puta.

EDIT: Klaudi Markizio brat

Spoiler
      Last edited by Brajkula; 16-02-14, 15:51.

Comment

• Teska utakmica Sassuolo-Napoli eto zabio Dzemaili go,a prije toga odbranio Pegolo Higuainu i Insigneu neke sanse...Hamsik majci loptu ne da i igra ocajno
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ubiše jadnog Berardija. Ovakve utakmice su često zaebavale Napoli, ako ne daju još koji gol čini mi se da će Sasuolo nekako da ga ugura.
          U prvoj postavi Sasuola sve Italijani.
          Last edited by HeadBurn3r; 16-02-14, 16:00.

Comment

• Kako drugačije nego da damo sami sebi gol, možda i nabizarniji gol sezone

EDIT: Kralj Lavova asistencija + gol, i nastavlja se....
            Last edited by Brajkula; 16-02-14, 16:15.

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
              Da bi uopste bilo moguce svirati penal za Inter potrebno je da prvo udjemo u kazneni prostor. Nema tu nikakve zavere niti ostete od strane sudija.
              Originally posted by Brajkula View Post
              Hteo ja to par puta da napišem, ali mi bilo glupo, stvarno, dobri ste likovi vi Interisti, pomislićete da namerno trolujem zbog rivalstva, pa rekoh bolje ne.
              Sto lupiste sad, pa kad god je bilo diskutabilno nikad na nas tas. A 2 puta mirne duse kad je mogao da dune penal opet nista. Nikad nisam rekao da je zavera sudija nego jednostavno bode oci cinjenica da ce mart a penala nema.
              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Kako je danas Insinje igrao, ono je bruka. Kakve lopte čovek daje to nije normalno.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                  Kako je danas Insinje igrao, ono je bruka. Kakve lopte čovek daje to nije normalno.
                  Vidim i gol u stilu velikog neznalca.

Inače, Juve ovo rutinski, moglo biti i ubedljivije no ajde. Isto tako mi se čini i da je Napoli ove odradio, a cenim da će i Roma večeras slično da preskoči Pils lajta.

Parma naduvala Atalantu u Bergamu, nešto što za nogom nije pošlo Napoliju i Interu npr. ove godine. A iznenađenje kola je poraz Kaljarija kod kuće od Livorna koji se polako čupa.

Comment

• Najbolji Insigne danas stvarno,zabio dobar go i imao jos dvije dobre situacije ali promasio...cak je imao i 2,3 odlicne lopte za saigrace

Povrijedio se Higuain na startu drugog poluvremena i igrao povrijedjen nekih 15-20 minuta da bi zatim izasao jer je povreda izgleda ozbiljna.U pitanju su ledja i nadam se da ce biti spreman sto prije

Mirnih +6 u odnosu na Fiorentinu

#the return

Comment

• маториии

Comment

• Golemo Atalanta primi 4 gola na svom terenu , a nisu ni jedan gol dali..

Comment

• Nisam bio u prilici da geldam Juventus ali odgledao sam golove a mogu reci da nisam zadovoljan odbranom nikako.6 mec u nizu u kom primamo gol a to ne valja jer setimo se da smo imali onaj strasan niz od 10 utakmica bez primljenog gola tako da mora to bolje da se odigra u odbrani,ali rutniski odigrano.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Chievo po pravilu redovno zabija Juventusu , eto danas uz puno srece autogol Caceresa , ali nista vise od toga samo zabiju , uglavnom vise prime nego sto zabiju.

Comment

• Sta radi Miralem Pjanic na dva metra prostora

Roma kuburi cijelu sezonu preko ove lijeve strane,bas im se ne da...

#the return

Comment

• Sprda se Pjanić.

Destro definitivno nije normalan, mnogo neshvaćen lik, mnogo.

Comment

Working...
                                X