Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostРекао сам ти за господина јуче преко СМС-а, да је рупа већа од Моргана Де Санктиса. Очај, обичан шверцер, па није Манига глуп да га не зове на ЕП, их...
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostUvek nezgodno na Siciliji, pogotovo protiv kvalitetne Argentino-Katanije. Moram da podsetim po ko zna koji put da je Murinjo izgubio ovde u svojoj tripleta sezoni (ironija velika, Siniša Mihajlović)...
Мада ова Катанија је доста слабија него она прошле године - Лоди, Гомез и Бариентос, много куме.
Comment
-
Da, da, hteo sam da spomenem to al' ajde rek'o da ne smaram previše... Kao zmaj je igrao!
Imaju 10 Argentinaca danas u timu, Barjentosa (strelca inače u prethodnom kolu) prodali danas a tu je i povređeni Đino Peruci, pojačanje iz Velež Sarsfilda (reprezentativac a govore za njega i novi Zaneti).
Podsećaju na Inter, gotivna ekipaIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Iznenadio me Inter ovako ubedljivom pobedom protiv Katanije jos u gostima,izgleda da je Mazzari dove ostvari u red i da cem ogledati dosta bolji Inter nego prosle sezone,Inter koji ce se boriti za mesto u Evropi,ali ne i za vise po mom misljenju,bez uvrede interistimaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakve uvrede, Inter je dark horse Fenomenalno drugo poluvreme Intera! Ne da se Belfodilu, poništili mu gol i imao je još nekoliko šansi ali vidi se potencijal.
Inosent Emeghara se već isplaćuje Livornu. Mislim da će ga u oktobru ponovo zvati Hicfeld u reprezentaciju...
Strašno 2. kolo. Samo da se oporavi najbolji kanal na YT pa da se uživa.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Prosle sezone je Inter imao veliki nalet kada su nas pobedili u Torinu pa su vezali jos par pobeda i odjednom su stali,ali verujem da se to nece desiti ovog puta previse je iskusan Mazzari da dopusti takve padoveDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment