Fino bi bilo kada bi se vratio Cerci, da vidimo od cega je kada dodje u sredjen sistem i da li bi se podredio ekipi, ne voli Rudi sebicne igrace. Samo je pitanje cena, verovatno bi ih Torino odrao, osim ako nema opet onih sranja tipa dva kluba drze ugovor po pola ili slicno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
E pa letos, ako mu ovi golovi nisu malo nabili cenu, ja ne znam.
To bi i trebala da bude neka cena, ali trazice ovi vise love, ako uopste Roma bude krenula po njega.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Navodno je Chelsea zainteresovan za usluge Argentinskog napadaca iz redova Napolija, Gonzala Iguaina. Plavci su spremni da izdvoje za ovaj transfer 55 miliona evra i spekulise se da je De Laurentis spreman da pusti Iguaina za tu svotu novca jer bi tako za jednu polusezonu na njemu zaradio citavih 15 miliona evra i sigurno je da bi sa tim novcem mogao da priusti adekvatnu zamenu... Iguain i Murinjo su vec saradjivali u Real MadriduVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Michael Bradley has offers from Cardiff and Fulham. Roma could replace him with Parma's Parolo according to Di Marziosigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostParolo je svakako bolji igrac, odlicno bi ovo bilo za njih.
Danas Di Marzio piše da je Roma ušla u trku za Najngolana i da se danas sastaju Sabatini i Ćelino. Roma će da ponudi 7.5 miliona za pola ugovora.
Doobra slika.
Comment
-
Sad sam video to za Nainggolana, nemam reci, ako njega dovedu, i Parola, to ce biti beton vezni red, tu nema sta da se dodaje i oduzima. Plus se pominje Cerci, ozbiljne akvizicije u januaru moguce, mada nisam ni sumnjao u Sabatinija.
Znam da nije Parolo isti kao Bradley, ovaj je klasican drvoseca, dok je Parolo dobar ofanzivan igrac, nije limitiran u napadu, plus je bombarder.
Ima ova Roma blistavu buducnost, pod Garciom i Sabatinijem.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
ne pita se Rafa nista, pise se vec uveliko da se gazdi svidja ideja da zaradi 20 mil za polusezonu na Gonzalu...
ova situacija oko Radje me neodoljivo podseca na slucaj Ljajic od letos, pisalo se kao da ima vec penkalo u rukama u klupskim prostorijama Milana i onda se pojavi Roma sa konkretnom ponudom i odvedu ga ispred nosa... Milan se danima nateze sa Celinom oko 750 hiljada evra...
ali kakve se sve gluposti pisu oko matrija, to je strasno... pored vec postojece izmisljotine o razmeni matri-Hernanes sada se pojavila i informacija o mogucoj razmeni izmedju gradskih rivala, matri-Alvaro PereiraVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment