Sta je trazio to je i dobio, jebo ga Real da ga jebo. Da izvinite Realovci, al to mu je najgori potez u karijeri. Ne shvatam te igrace koji napustaju timove i to velike timove u kome su alfa i omega radi kluba u kojem bi bili samo jos jedna zvezda u timu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Prototype View PostSta je trazio to je i dobio, jebo ga Real da ga jebo. Da izvinite Realovci, al to mu je najgori potez u karijeri. Ne shvatam te igrace koji napustaju timove i to velike timove u kome su alfa i omega radi kluba u kojem bi bili samo jos jedna zvezda u timu.
1. Novac
2. Real je ipak Real, san svakog igrača, prilika koja se ne odbija
Comment
-
Nema sta tako je bilo,on je zelio da predje i presao je dalje je istorija i to veoma losa...
Brajko pa neki dan si govorio da Real nije san svakog igraca i cudio se od kuda to meni kad smo pricali u temi UnitedaLast edited by AK47; 01-11-13, 18:42.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostHahaha....nije pre neki dan ima pola godine i moram ti reći da je bilo zabavno, mada bilo je i onih koju su odbijali Real radi ljubavi prema svom klubu, nije da nije
Nebitno, Real odbija 1 od 250, suva realnost, činjenice.sloboda ili ništa
Comment
-
Sad je pravi trenutak da se pojavi ova slika, msm da jeste
Originally posted by chofy88 View PostJeste off, ali cisto da se zna Steven Gerrard, a i Totti takodje, ja mislim.
Comment
-
Totti je neki dan izjavio da osjeca mali zal sto to nije uradio,ali ipak Roma prije svega
Lampard je odbio isto ima primjera,ali Totti je najbolji jer je on bas u slabijem klubu u odnosu na sve ostaleZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
I ja ga razumem na neki način, trebao mu je novi izazov a strpljivo je čekao Real jer se znalo šta se sprema tog leta u Madridu... Čisto sam odgovorio navijaču Milanu (konkretno VRF) koji možda misli da Kaka nije želeo da ode u Real nego su uncle Fester i Silvio hteli da zgrnu dobru lovu i prodali su ga mimo njegove volje.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMa davno bilo, mada mislim da ga je i Real tražio, trpo ih je redovno nije isključeno.
Klose je otac
Ne znam za Real, al odlicno znam da ga je trazio Manchester. Giggs brat kad su ga pitali koji je najaci igrac iz Italijanskog fudbala protiv kojeg je igrao, bez razmisljanja rekao Del Piero. I G.Neville deli njegovo misljenje
Comment
Comment