Moja bagra se danas razigrala a prošle nedelje na odmoru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sest godina od kako igram ovu ligu svake sezone sam bio u PO a nijednom nisam dosao do finala. Cekanju je dosao kraj. Hvala navijacima na poverenju, neki su vec poceli da gube nadu, nazivali nas choker-i ali sto bi rekao Lola Smiljanic 'pokazali smo javnoŠĆU ko smo i sta smo'.
Ne znam da li je iko izdominirao ovako kao ja ovo kolo, i prvi i drugi tim su imali preko 100 poena, samo sa klupom bi pobedio. Bice slatke muke odabrati ekipu za finale.
Comment
-
Čestitam Dirty Zoli je ušla voda u uši, dosta nesreće sa povredama i Devante je imao lošu utakmicu. Ako se ponovi ovo može da ode na bilo koju stranu
I čini mi se da si ti prije koje dan pitao da uvedemo pravilo da 7th seed ne može ispasti čak i da izgubi consolidation PO. Evo tek sad vidim i shvatam da je nemoguće da 7th seed ispadne zato što on dobija bye u prvoj nedelji consolidatio playoffa, drugim riječima ne postoji šansa da on dođe do utakmice za 11. mjesto.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostLošije kolo za mene. Nekih 45 poena manje nego u bye sedmici. Nadam se da je ovo bilo samo privremeno.
Biće dobra borba u finalu, nadam se.
Hill i Devonte mi imaju odličan raspored. U njih se najviše uzdam u finalu.
Ti se brini da Hill u prvom poluvremenu uhvati što više jer protiv Falconsa bi to moglo brzo da ode u blowout i da presjedi. I znam da Hoopera protiv Jetsa nećeš ni za pare izvaditi ali sam gledao Eagles protiv Cardsa u nedelju i Hurts je baš mnogo bacao Ertzu, iako je ovaj imao malo reći očajno istrčane rute.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostMene je Davante nosio cijelu sezonu u drugoj 1.0 PPR ligi (za svaku uhvaćenu loptu dobijaš 1 bod), znači životinjski skoro svaki week 30+ poena. I ovaj vikend me usere i u polufinalu ispadnem... U 4 lige u koje igram ni u jednoj nisam ušao u finale, ovo je prvi put u 4 godine igranja fantasya da nisam upao u finale nikako. Opasno ću morati da se spremim na ljeto za sledeću sezonu, ne ide ovako više
Ti se brini da Hill u prvom poluvremenu uhvati što više jer protiv Falconsa bi to moglo brzo da ode u blowout i da presjedi. I znam da Hoopera protiv Jetsa nećeš ni za pare izvaditi ali sam gledao Eagles protiv Cardsa u nedelju i Hurts je baš mnogo bacao Ertzu, iako je ovaj imao malo reći očajno istrčane rute.
Što se tiče Hilla, može jedan duboki pas od 70 jardi i TD na samom početku u njegovom stilu.
Imam tri problema što se tiče TE. Prvo je Hooper protiv Jetsa, pa onda Gesicki ako se oporavi. 4 TD-a u zadnje 3 tekme. I na kraju Eartz koji je konačno počeo da dobija loptu. Baš lutrija, videćemo da li ću pogoditi.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostI čini mi se da si ti prije koje dan pitao da uvedemo pravilo da 7th seed ne može ispasti čak i da izgubi consolidation PO. Evo tek sad vidim i shvatam da je nemoguće da 7th seed ispadne zato što on dobija bye u prvoj nedelji consolidatio playoffa, drugim riječima ne postoji šansa da on dođe do utakmice za 11. mjesto.
Comment
-
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostMoze, zato sto treba da gledas borbu za deveto mesto, tu se odlucuje ko ce biti treca ekipa koja ispada. Znaci 7th seed ima bye prvo kolo pa sledece kolo ako izgubi igra u mecu za deveto mesto, ako i tu izgubi ispada. Ti si zapravo sad u toj situaciji, imao si bye i sad igras za deveto sa Powerom, ko izgubi - ispada. Ovi sto igraju za jedanaesto mesto su vec ispali.
Znači Power ili ja letimo nazad, jedan od nas hahaha a ja brijem stalno da sam siguran
Comment
-
Inace moram da prokomentarisem kako me Ventura sjebao, hteo sam da uzmem nakon prethodnog kola odbranu File jer igraju sa Dallasom jedino su oni ostali kao dobri, odnosno sa potencijalno dobrim protivnikom. Nisam hteo odmah jer sam pokupio par TE-ova jer nisam znao koga cu ubaciti a gledam druge ekipe nikome ne trebaju odbrane od ovih sto igraju bitne meceve, ovi sto igraju nebitne njih boli uvo sigurno nece ni uzimati. Naravno, kako to uvek biva, nadje se jedan pametan
Comment
Comment