Feyenoord igra, dok Slejvara i njegov drugar verovatno ne.Cekamo ovu petoricu da se jave, pa da vidimo kolko ce da nas igra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kapiram da ce cirilicni Uros i Aleksa kad se uloguju da se prijave i da ce minimum da nas bude 10, Packer nije dosao na forum od novembra prosle godine.Za Miku ne znam, ako potvrdi svoje ucesce i bude nas nepar iskopacemo negde jos tog jednog clana.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostKapiram da ce cirilicni Uros i Aleksa kad se uloguju da se prijave i da ce minimum da nas bude 10, Packer nije dosao na forum od novembra prosle godine.Za Miku ne znam, ako potvrdi svoje ucesce i bude nas nepar iskopacemo negde jos tog jednog clana.
Comment
-
Verovatno upadate obojica, nisam nesto optimistican da ce Miko i Packer da se jave.Ako se ne jave do kraja meseca, otpadaju oni.Sve do 14 igraca je igrivo.8 septembra pocinje sezona, tako da do 28. avgusta prihvatam prijave.Draft bi bilo najbolje da se odrzi negde u periodu od 2-8 septembra, ali moze i ranije.Meni zbog neta odgovaraju samo petak, subota i nedelja.
Ovako trenutno izgleda situacija
SpoilerRadulov 47
Ol' Dirty Bastard
jevta1992
Ljuba90
trigger
Feyenoord
Jack
Uros
Lord Aleksa
Ricma
Uros94
Bastia
Miko?
Packer?
Ko jos zeli da se prikljuci, dobrodosao je.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostNe bih još da igram Fantasy, fali mi još bar sezona da pohvatam neke igrače i timove, ali slobodno me ubacite ako vam dano prije drafta bude falilo igrača, nije problem
Comment
-
Comment