Hoce li me neko pobediti?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rekoh ja Mariću da će biti tesno do samog kraja, uprkos što sam vodio 25 razlike pred poslednji meč. Njemu poludeo Bris, a sva sreća pa je njegov saigrač, a moj na fantasiju, Sproles trčao kao lud
ZGNS je sada jedini igrač bez pobede, a moj sledeći protivnik nadam se da ću nastaviti "seriju" pobedaOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Nakon poraza tesnog u prvom kolu od Marica serija od tri pobede... Mada sumnjam da mogu do titule, nemam dovoljno kvalitetan timSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Izgubio bi ti da mi se Mekfaden i Spiler nisu povredili, njihovi poeni su falili za pobedu.Ako Prajor bude igrao, Mur ima da eksplodira ove nedelje.Moracu malo vise da obracam paznju na sitnice, mada ne sumnjam da ce Mur prekucati ovaj broj projektovanih poena.Sada treba jos razmisliti da li juriti bolju odbranu, mada mislim da ce Klivlend ovo prekucati.
Jutros mi pokazalo da Bris ima projektovanih 11 poena, a Smit 24 i naravno napravio izmenu.Sva sreca pa se korigovalo, pa sam povukao potez.Tacno ne treba verovati jutarnjim prognozama i prosle nedelje su malo brljali, ladno mi stavili da ce Spiler imati 19 poena a nedelju dana pre toga se povredio.
Comment
-
-
-
Aleksa, dajem ti Mekfadena za Morena.
Comment
Comment