Biće baš tesno ove sezone. Koliko beše ispada?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostBiće baš tesno ove sezone. Koliko beše ispada?
Comment
-
Koji sam ja kreten Zaboravio da maknem odbranu Coltsa iz startne postave pa sad ne mogu da startujem odbranu Washingtona... koju sam ugrabio sa waivera s namjerom da ih startujem ovo kolo protiv Lionsa. Nisam ulazio na fantasy nekoliko dana i zaboravio sam da moram da cekam waiver do petka i da su Coltsi bili u cetvrtak Tacno ce ovi da uzmu 20 poena...
Comment
-
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostAddicted2HouseMusic - Robinson je Q, postoji dobra sansa da nece igrati a MNF je pa vidi sta ces.
Ostali tip top, to volim da vidim.
Ja večeras bacam kockicu i startam Edmondsa umjesto Drake. Kažu da će obojica dobiti 50/50, Drakača tek izlazi iz povrede a Chase je svejedno bolji kad god Drake igra. Ne smijem od sramote se pojaviti ovdje ako sa 5-1 doćem na 5-5
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostHvala što svake nedelje obaviš moj posao, ja nekako svaki put zaboravim.
Comment
-
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostAddicted2HouseMusic - Robinson je Q, postoji dobra sansa da nece igrati a MNF je pa vidi sta ces.
Mislim da će mi ovo kolo biti baš loše, i da se sprema prvi poraz.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment