Treba mi jedan TE ponudite trada ali hitno mi treba zamjena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja zadovoljan trenutnim rezultatom Demaryus Thomas mi donio 28,10 poena.Nudim Eli Manninga za trade."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ne prati niko? Mislim da me je Maric dobio, nekih 30 poena razlika, ako Kaepernick ne poludi i baci 3-4 TD-a do kraja to bi bilo toSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostLjubo, hvala ti za Mura.Doneo mi je veliku prednost u ovom kolu.Povileneo je protiv Koltsa.
Miko, nije kraj dok Kecman ne kaze.
Inace, razbijam mvp-a, a 2 startna RB-a tek treba da igraju. Sa pola gasa osvajam ligu
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostLjubo, hvala ti za Mura.Doneo mi je veliku prednost u ovom kolu.Povileneo je protiv Koltsa.
Miko, nije kraj dok Kecman ne kaze.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment