Old school plej-of meč - 86:83.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako bese oko ispadanja, 2 ili 3 ispadaju? Ja sam imao takvu katastrofalnu sezonu ovde da bi opstanak bio cudo sam po sebi.
edit: Sad gledam, identicna situacija je bila prosle godine, isto sam bio najgori u regularnom, ali sam se iscupao u plej-ofu za opstanak.Last edited by Mr.M; 11-12-18, 10:44.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Teorija verovatnoce je na mojoj strani. Mnogo je 9 vezanih poraza, a konacno mi se vratili Kuk i Furnet, taman da dobijem ovu za opstanak. Bazirao sam draft na njima dvojici i RB slotu uz Rodzersa, a on imao kriminalnu sezonu, a Kuk i Furnet vise od pola nisu igrali.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Znači najgore moguće vrijeme za ovaj TNF je ova sedmica. Pošto nemaju cijelu sedmicu trenutno je 90% da igram bez dva startna RB-a, plus ne igra Conner u nedelju. Samo gledam kako još mogu da me naguze do sutra naveče, da Mahomes potrga nešto na treningu?
Čestitke tigger, lagano dobijaš ovu olupinu od tima sa Gusom Busom i Samuelsom na RB-u... i ovo nije jinx
Comment
-
Tek počinje duel, sad smo negdje kvit, 0-0 tipa
Ali nikad otkako igram fantasy nisam ovako izdominirao FA i waivere tokom cijele sezone. A ovo ako dobijem biće bajka kad se bude prepričavalo, bukvalno bez 4 startera od kojih su 3 najpouzdaniji od svih cijele sezone.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostA kao dosad nisi bio miran
Taj lik je baš TE a user, ili će da uhvati taj TD ili će da ima 0.60 poena
Al dobro serem posteno,u sustini je reseno,Rutiniraju Remsi veceras,kolko Gof los bude bio,ne moze biti losiji od Filesigpic
Comment
Comment