Ako uzmem ovo stavljam Petermana na avatar mjesec dana
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Bastia33 View PostJa sam kao komesar bio počeo slati PP početkom sezone pa sam shvatio da smo svi aktivini i da se postave promjene čim se nešto desi, pa sam prestao i provjeravati. Izvinjavam se
Comment
-
Opa ovaj week protiv Dirtya, mada pola mu tima na pauzi ili kod doktora. Opadaš, ali ajde dosta su ti bile 4 pobjede u nizu
Originally posted by Jack View PostIzgubih od Naslednika 103.52 103.44 Eliot kilavi ,tj,vise Preskot i trener,slabo ga koriste nesto a zver je u red zoni
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostOpa ovaj week protiv Dirtya, mada pola mu tima na pauzi ili kod doktora. Opadaš, ali ajde dosta su ti bile 4 pobjede u nizu
Comment
-
Cestitika na pobedi Bastia, potajno sam se nadao da ce Odell kiksnuti a Gould da odigra dobro kao i do al nista. A dobro krenulo bilo, Bekam ispustio pas a Gould pogadja sa 53. Medjutim do kraja 2 TD Bekama i to je to Greska je napravljena sto sam izostavio Johnsona ali rekao sam da cu mesati malo ovo kolo na iznenadjenje, bolje da nisam...
Comment
-
Originally posted by Ol' Dirty Bastard View PostCestitika na pobedi Bastia, potajno sam se nadao da ce Odell kiksnuti a Gould da odigra dobro kao i do al nista. A dobro krenulo bilo, Bekam ispustio pas a Gould pogadja sa 53. Medjutim do kraja 2 TD Bekama i to je to Greska je napravljena sto sam izostavio Johnsona ali rekao sam da cu mesati malo ovo kolo na iznenadjenje, bolje da nisam...
Jbg bilo je već +6 ili 8 za mene prije utakmice, i bilo je nerealno za očekivati da će kicker da nadoknadi 8 poena protiv OBJ-a, ipak nisu baš toliko rutave stvari u Giantsima
Sad do kraja će biti baš borba za bye u prvom kolu PO-a, a i u PO će da pršti, ti i Bizoni imate baš bolesne timove.
Prije nedelju-dvije sam pokušao dogovoriti sa triggerom trejd za DJ-a. Njega je već ispizdilo a ja sam znao da će Lefty da vrati staru šemu kakvu smo imali kod Ariansa. Pustio sam mu da bira bilo koja dva igrača osim MGIII i Ertza, i mislim da sam bio baš blizu da ga nagovorim ali nije uspjelo Mislim da i ovako i onako niko tu ne bi puno izgubio, npr da je uzeo OBJ-a i Ingrama/Connera imao bi sigurnih 20+ poena od njih svake sedmice (posebno sad kada se Bell ne vraća i Conner je RB1 do kraja, tu bim me čak i zeznuo malo), a ja bih imao DJ-a i dovoljno dobru klupu da popunim prazno mjesto.
Comment
Comment