Mislim da u prvoj ne treba racunati na Urosa, on prosle godine od samog starta nije namestao tim uopste, a i nema ga na forumu vise. Nesto smo slabi sa organizacijom, jbg komesar nam ispao u drugu ligu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostMislim da u prvoj ne treba racunati na Urosa, on prosle godine od samog starta nije namestao tim uopste, a i nema ga na forumu vise. Nesto smo slabi sa organizacijom, jbg komesar nam ispao u drugu ligu
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostIz prve lige su ispali prošle godine Pavle (Sennheiser) i Aleksandar (Nis Red Devil), i još je valjda najavljeno da Uroš neće igrati ali o tome kad budu prijave za sledeću sezonu.
Iz druge u prvu idemo Powerslave i ja, i ako se dakle otvori to treće mjesto upada Sinovac. Trebaću predati ligu nekako nekom ko će biti u drugoj ovoj, ne ide da vam ja budem komesar više
Ja ću danas iz druge lige izbaciti Sinovca, Powera i pozvati Aleksu, njemu predati baklju pa ću i ja izaći. Onda ostaje da čekamo Marića pa kada on dođe da obavimo ostatak posla (da nas trojicu pozove na gornje spratove a izbaci Uroša, Aleksu i sebe i preda opcije komesara nekome, pa da vas sve Aleksa ubaci u drugu ligu).
Comment
-
Još sam da Sinovac prihvati pozivnicu i spremni smo. Kad ćemo draft? Ja mislim da je najbolje nedelja naveče da ga održimo, tad bi najviše ljudi moglo biti online. Imamo sedmicu pred nama da se dogovorimo, izjasnite se molim vas. Jako će teško biti ubosti termin kada baš svima odgovara pa ćemo ciljati na termin koji odgovara najvećem broju igrača ako se ne uspijemo svi skupiti.
Comment
Comment