Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dejan Andjus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by kronostime View PostDao vam je svu pomoc preko svog bliskog saradnika Djordja Paljica.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMa komšo to je jasno, nego jeste li vi imali nečiju pomoć kako bi bili osnovani?
Konstantin Koca Popovic, Svetozar Vukmanovic Tempo, Otmar Kreacic, Vujica Gajinovic, Mijalko Todorovic Plavi i Ratko Vujovic Coce - sve generali koji su hteli da naprave svoj CSKA."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKonstantin Koca Popovic, Svetozar Vukmanovic Tempo, Otmar Kreacic, Vujica Gajinovic, Mijalko Todorovic Plavi i Ratko Vujovic Coce - sve generali koji su hteli da naprave svoj CSKA.
Nego, pošto nisi u svađi sas istoriju, šta beše na mestu stadiona CZV, tj. Rajka Mitića i kako beše istorijat oko toga....nešto mi kroz maglu, a i godine pritisle.....khkhkhkhhh
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMa zaboravio si nekog generala, garant
Nego, pošto nisi u svađi sas istoriju, šta beše na mestu stadiona CZV, tj. Rajka Mitića i kako beše istorijat oko toga....nešto mi kroz maglu, a i godine pritisle.....khkhkhkhhh
A moj komša je samo stari šaljivdžija.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMa zaboravio si nekog generala, garant
Nego, pošto nisi u svađi sas istoriju, šta beše na mestu stadiona CZV, tj. Rajka Mitića i kako beše istorijat oko toga....nešto mi kroz maglu, a i godine pritisle.....khkhkhkhhh"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostRodbina po majci zivela tu vise od 100 godina, a deda po majci (bog da mu dusu prost ), ujak i majka, kao i buljuk starijih koji su preseljeni iz tog dela u Brace Jerkovic naselje tokom `70-ih pricaju o bari u kojoj su se kupali kao deca, koja je isusena i njenom dnu napravljen stadion. Bemliga - opravdava rupu: ko bi iskopavao zemlju ako ne mora?
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostZa generala...će zaboravimo"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostAbe, i men` se smuci kad ovi moji i ovi nizvrzinu krenu da svojataju sve sto nije nji`ovo.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostKao kad kažu za Piksija "zvezdino dete" ili za Andriju Živkovića "partizanovo dete""Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment