Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne sumnjam ja da ce oni iz akademije izvaditi par sjajnih talenata, vec sledece bi Ward Prowse trebao dobiti vise mesta, a ocekujem od Jaya ako se oporavi na vreme jos jacu sezonu, ako ga Mauricio ne pokupi sa sobom, jer sam cuo da se Spursi interesuju za njega.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Zadnja recenica objasnila! Surova realnost! Meni da je neko rekao pre 10 dana da ce mi poplava sjebati kucu, ne bih verovao. Tako i moderan fudbal, danas je neko tu, sutra negde drugde. Ne mogu da zamislim ekipu bez Adama, Rikija, Fontea....bilo kog drugog ko je tu bio u mracnim danima Lige 1! Jbg.....
Comment
-
De Boer se pominje kao zamena, ono uopste nije lose resenje. A videcemo ko ce sve da ode, rano je jos pricati, ali uzdam se ja u njihovu akademiju, i neki klinci ce sledece sezone pokazati sta umeju. Sumnjam da mogu da ispadnu. A za nesto vise, ipak je PL surova i mora se ulagati jos veci novac da bi bio u vrhu, i opet mozda nisi siguran, slucaj QPR.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Tesko da ce ispasti, oni ce cak odlicne pare dobiti. Cenim da Sou, Lalana i Dzej mogu da donesu 70 mil funti (mozda i vise), ako tu stavis Snajderlina, blizu si stotki. To je odlican novac sa Sautempton i uz odlicna ulaganja nece sigurno brinuti za opstanak. Jedino sto opet sve pocinje od nule, novi trener, sistem, novi igraci... A vec su napravili sjajnu ekipu.sigpic
Comment
Comment