Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa na sta bi ličila ova utakmica da je onaj faul nad Suarezom i onaj faul Kerika nad Sturidzom.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Svaki penal je na mjestu bio, bez price tu. Cak je promasio 2 penala da sudi sudija.

Penal Vidica, isao je u start, lopta prosla, Staridz ce naravno pasti, ne mora ga dotaci, ako nastavi kretanje, past ce svejedno.
      Kakva crna 2, nisi dobro gledao tekmu, trebao je 17 penala za Liverpool da svira.

Comment

• Samo da sad Tottenham nabije Arsenala i sto se mene tice ne moraju vise ni jednu pobjedu do kraja sezone da ostvare.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
          Samo da sad Tottenham nabije Arsenala i sto se mene tice ne moraju vise ni jednu pobjedu do kraja sezone da ostvare.
          Ne znam sta je diskutabilno

Adebayor hat trick.

Mike Dean hladnokrvna celava ubica Arsenala
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Драго ми ззбог ове побједе Ливерпула из 3 разлога:

1. блиједе фаце Алекса Фергусона

2. црвеног картона Немање и

3. паћеника од коментатора Плавшића... кад није заплакао код црвеног Видићу....
            винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Treci penal jako sumnjiv ali samo treci. Ali realno tesko je ono primjetiti Staridz vrlo lukavo pao, sve je to djelic sekunde.
              Pokazali smo karakter i borbenost koje nije bilo odavno u ovom timu. Dzerard po meni najbolji danas vrlo borben agresivan, pravi vodja... Ostaje nam jos mnogo borbe.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                Pa i da je 5 cistih penala ne može ih sve svirat nebitno kakav je bio start.

Ako dobro kapiram, želiš reči da posle dva dosuđena penala protiv tvoje ekipe može se počet lomiti noge, pošto sudija više ništa ne treba da svira?
                Au, šta sve neću pročitati.....
                Inače mi žao što je sudac naseo na Staridžev pad i ostavio repove na utakmici, ali se sam zakopao kod prvog penala, da je isključio Rafaela, mogao je držati utakmicu pod kontrolom, a ne da vaga posle svaku odluku!
                ¡Si Señor!

Comment

• morao sam ahhahahahahahah

Comment

• Originally posted by somborac View Post
                    Ako dobro kapiram, želiš reči da posle dva dosuđena penala protiv tvoje ekipe može se počet lomiti noge, pošto sudija više ništa ne treba da svira?
                    Au, šta sve neću pročitati.....
                    Inače mi žao što je sudac naseo na Staridžev pad i ostavio repove na utakmici, ali se sam zakopao kod prvog penala, da je isključio Rafaela, mogao je držati utakmicu pod kontrolom, a ne da vaga posle svaku odluku!
                    Nisam rekao da možeš nekom noge lomit, Al kad dosudis 2-3 penala ne može poslije toga svaki malo jači start biti penal.
                    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• Koja je razlika izmedju normalnog faula i penala?

Jedina, al jedina razlika je da faul za penal napravljen u 512 kvadradnih metara ispred gola.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sampionski,nemam druge rijeci.

Za 90 minuta United je uputio jedan sut u okvir gola.Prvi penal cist kao suza plus crveni Rafaelu,drugi penal cist kao suza dok treceg nije bilo,ali ne znam je li mi smijesno ili zalosno sto se neko moze zaliti na sudjenje jer je ovo danas bilo 90 minuta igra samo jedne ekipe.Profesor doktor nauka Rodgers pokazuje da je svjetski vrh,a Stevie pokazuje da je i dalje jedan od najbitnijih igraca.

Nesto laksa utakmice nego protiv Sotona,idemo dalje utakmicu po utakmicu.

TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          I ja nisam za Liverpul ali tako je. Jeste da je i ono sto si ti napisao tocno, ali "nazalost" oni imaju Suareza i Staridja i zato je takva situacija kako sto jeste. UTD nadigran, obrukan pred svojim navijacima.

P.s. Za koga navijas Prskaj, vec kad smo kod navijanje?
                          Ni za koga u PL, navijam za celu ligu, samo nek prste golovi kad sam krenuo kao klinac da pratim, poceo sam uz cuvenu generaciju MU koju je stvorio Fergi ali MU mi se vec dugo ne svidja niti igraci koji prolaze kroz klub, nema tu nekih velicina koje mene zanimaju.
                          Trenutno mi je drag \Chelsea zbog Mou-a i nekih igraca koji su obelezili istoriju PL-a
                          Stvarno je cudno da zivim bukvalno za ligu, maltene jedine tekme koje jos pratim u fudbalu a nemam nekog favorita
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            Koja je razlika izmedju normalnog faula i penala?

Jedina, al jedina razlika je da faul za penal napravljen u 512 kvadradnih metara ispred gola.
                            Pa ne možeš reći da se za isti start svira faul na centru i u šesnaestercu.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                              Ni za koga u PL, navijam za celu ligu, samo nek prste golovi kad sam krenuo kao klinac da pratim, poceo sam uz cuvenu generaciju MU koju je stvorio Fergi ali MU mi se vec dugo ne svidja niti igraci koji prolaze kroz klub, nema tu nekih velicina koje mene zanimaju.
                              Trenutno mi je drag \Chelsea zbog Mou-a i nekih igraca koji su obelezili istoriju PL-a
                              Stvarno je cudno da zivim bukvalno za ligu, maltene jedine tekme koje jos pratim u fudbalu a nemam nekog favorita
                              Dakle nisi jedini, i ja radim isto. Navijam za Intera, ali gotivim PL-u, jer mi je milina to gledati. I ja sam ove sezone malo pristrasan zbog Murinja, zna se zasto
                              Ajde sad da ispratimo Totenhema i Arsenala, ocekujem odlican fudbal.
                              OVAKO

Comment

• sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

Comment

Working...
                                X