Gotovo, idemo na +6. Zaslužena pobjeda Norwicha, djelovali su dosta zrelije u odnosu na inferiorni Tottenham koji je ponovo odigrao loše.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jbt koliko sada dobija na znacaju danasnja pobeda na enfildu. Plus 6 vise od Totnema, fino fino, begamo polako ali sigurno.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Nadigrao je Norwich danas u potpunosti Spurse, Snodgrass ubedljivo najbolji igrac bio, steta sto je pogodio precku iz slobodnjaka, inace bi ono bila golcina.
Sta mislite ko ispada iz lige ove sezone? Mislim da se Fulham nece izvuci, a bio bih potpuno ravnodusan kada bi i WBA ispao. Cardiff ce takodje tesko sa Solskjearom do opstanka. Sunderland ima zestok raspored do kraja, ali ne bih voleo da oni ispadnu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by DeMoN17 View PostMalki Makaj mislim da se zvao jbt tako ti je to kad ti je gazda od Malezije
Isto mislim i ja ko vas norwich fulham i cardiff¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by somborac View PostOFF: Imamo i mi ovde jednog malezijca, oterao lošeg Antića,zbog neuspeha, pa doveo maestralnog Petrovića........, i od onda sama finala i polufinala velikih takmičenja.
Ne bi ja otpisivao Noric. U proslom kolu izvukli bod protiv Sitija, sada dobili Kokoske.
Kardif, Palas, Stoke.
Comment
-
http://www.arsenal-croatia.hr/
Evo ovde imate link za Arsenal, solidan kvalitet slike. IDEMO PO 3 BODA!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment