Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mali Januzaj toliko simulira sa svojih 18 godina , da je to nesto nevjerovatno jadno i bijedno . U tim godinama sumnjam da su Pedro , Di Maria , Busquets i kompanija zajedno simulirali kao on sad ..
A sto se te slike tice , fakat je smijesno , jer ja koliko god ne volio United nelogicno mi je da se oni ismijavaju , na racun trofeja ..
Comment
-
-
Solskjer i zvanicno novi trener Cardiffa
Ole se na Old Traford vraca 28.januara
Gary Neville @GNev2 3m
United v Cardiff Jan 28th 19.45 KO. OGS returns to OT.Last edited by Lord Aleksoni; 02-01-14, 12:57.
Comment
-
E pa dragi ljudi zelim vam svima vama srecnu novu godinu, i da vam bude jos uspesnija nego prosla, i da se radujemo uspesima nasih voljenih.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Арсенал загризао за Дијега Кошту преноси УК.Еуроспорт.
Игуан жеља Челсија, Мата слободан да идеНе заборави никад, да иза тебе стоји армија права, чак и на небу је војска, што је за твоје боје животе дала, и зато храбро се бори, препреке нема играј храбро до краја, јер колико год да је тешко, ВЕРУЈ УВЕК ТЕЖЕ ЈЕ НАМА!!! НАПРЕД ПАРТИЗАН
Comment
-
Originally posted by Dale View PostMali Januzaj toliko simulira sa svojih 18 godina , da je to nesto nevjerovatno jadno i bijedno . U tim godinama sumnjam da su Pedro , Di Maria , Busquets i kompanija zajedno simulirali kao on sad ..
A sto se te slike tice , fakat je smijesno , jer ja koliko god ne volio United nelogicno mi je da se oni ismijavaju , na racun trofeja ..
Uglavnom danas citam De Rossi govori da je presao u United da bi danas pocinio samoubistvo. To je meni bas jedna papanska izjava iako ja mrzim United. To je toliko fuj izjava da toliko ne postuje klub koji je aktuelni sampion Engleske. Fuj bas.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Casual Squad View PostАрсенал загризао за Дијега Кошту преноси УК.Еуроспорт.
Игуан жеља Челсија, Мата слободан да идеChelsea have made no attempt to sign Gonzalo Higuain from Napoli, boss Jose Mourinho has stated.
The London club were being linked with a €60m bid for the Argentine international striker, but Mourinho insists such a move won’t happen.
“I don’t believe they are interested in selling Higuain, so why should we be interested in someone we feel it’s impossible to get?” he stated.
“He’s a player I know we cannot get, because he moved from Real Madrid to Napoli six months ago, he is doing very well and Napoli is not normally a club that sells.”
Higuain, who worked under Mourinho at Real, cost Napoli €37.5m in the summer. He has scored 13 goals in 21 games for the Italian club so far.
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostAki krenuo da se šlihta Vladanu i Mandi xD
Ja i dalje mrzim United, ali izjaviti da bi se ubio da je presao u United je stvarno kretenski. Eto mu njegova Roma koja je pet puta jaca od Uniteda, a ljudi Lige Prvaka nisu vidjeli ne pamtim.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Da li je moguce da je Mark Klatenburg svake godine u centru paznje, vec nekoliko sezona zaredom? Uvek sam bio za to da se zastite sudije, mozda cak ovog puta i nema osnova za istragu, ali ovaj covek kao da nema meru.
Furious Southampton want FA to investigate Clattenburg after referees' chief says he has no case to answer over Lallana insult
Mark Clattenburg was under investigation after being accused of 'abusing and insulting' Adam Lallana
Incident happened during Southampton's 2-1 defeat by Everton at Goodison Park
Ref allegedly told Lallana 'You're different now you've played for England'
PGMOL clear Clattenburg but Saints insist the matter is still not over in strong statement: 'This is clearly not acceptable behaviour'
Referee declined Saints a penalty after Antolin Alcaraz handled in the penalty area
Lallana argued with Clattenburg and heated words were exchanged
Saints have asked that Clattenburg does not officiate another of their games until the investigation has been completed
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...#ixzz2pMs91QI6
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Comment
Comment