Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Previse propustenih prilika, jeftino primljeni golovi...steta

Comment

• E Minjole mamu ti jebem kako nas ukopa, kao Rejna posle godine isto kiks golmana. Velika zal, ali ocekivan poraz, idemo dalje momci. YNWA
      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Top of the league
        sigpic

Comment

• Ja sam presretan sto je Chelsea na -1 od ovakve ekipe,prvi kandidat za prvaka jos od prvog kola za mene,ali nadam se da Mou dovodi kakvu klasu u napadu i nekog solidnog u vezi pa da se bodu s rogatim
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sa ovako limitiranim timom, 2-1 na Etihadu je solidan rezultat, jos kakve smo sanse imali i neke sudijske greske, bili smo nekako ravnopravni, donekle. Mogli smo da damo dva-tri gola, ali mogli su i oni.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
              Prejak City. Prejak.
              Sto prejak? Ja nisam video bas neku dominaciju, kao inace. Kako Sterling promasi ono jaoj, necu moci spavati veceras.

Comment

• Kakva steta...
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Najrealniji rezultat po meni je neresen. Sudija se bas nameracio na Suareza u nekim situacijama, nece nista da svira za njega.
                  Steta sto je Mignolet onako kiksnuo, ali dobro, desava se svakom.
                  Originally posted by maliajnstajn
                  Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Jonson najgluplji bek u ligi. Nema ga nigdje ni u napadu ni u odbrani.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                      Najrealniji rezultat po meni je neresen. Sudija se bas nameracio na Suareza u nekim situacijama, nece nista da svira za njega.
                      Steta sto je Mignolet onako kiksnuo, ali dobro, desava se svakom.
                      Meni je to vise bila greska odbrane,nisu se dobro razumeli.

Kako je Sterling ono promasio...
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ja nema rijeci za jebene sudije

Comment

• Negredo je majstor igre. Malo je slabije uputio sut kod drugog gola, ali sutirati na taj nacin, spoljnom, da efe loptu vodi u blizi ugao da bi se iznenadio golman, to rade samo veoma inteligentni igraci. Minjole je doduse mogao da intervenise, nema spora. Liverpul je imao lepu akciju kod gola, ali je u nastavku prvog poluvremena Siti dodao gas i preokrenuo zahvaljujuci onom korneru i sjajnoj tranziciji kod kontre.

U drugom poluvremenu je Liverpul ponovo na momente bio i vise nego konkretan, prodirali su po krilu i verujem da bi imali minimum bod u dzepu na kraju ovog duela da je Sterling realizovao ono ubacivanje Suareza. Kada je Milner usao ti napadi su polako jenjavali.

Ocekivao sam od Liverpula nesto bolju igru(mada je i ovo bilo sasvim solidno izdanje protiv igracki najboljeg tima lige), ali sam od Sitija ocekivao daleko bolje izdanje. Ne igraju cesto sa jednim napadacem ali su danas ipak izgledali dosta neorganizovano. Pogotovo su tokom drugog dela bili razvuceni po terenu, bez neke jasne ideje u igri. Sa druge strane, uzimajuci u obzir ovaj igracki kadar, mogu sebi da priuste luksuz igranja na individualni kvalitet.

Ne verujem da ce ovaj poraz preterano poremetiti Liverpul.
                          Last edited by Bogi; 26-12-13, 19:38.

Comment

• Siti nije zasluzio pobedu.
                            Ne znam sta da kazem. Toliko sam sada tuzan i ljut i razocaran u isto vreme.
                            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Sterling

Comment

• Bogi,onakav sut u onakvoj situaciji moze uputiti samo covjek koji bas puca od samopouzdanja,znaci na vrhu je sto se toga tice i svaka mu cast na smjelosti,ali kriminalno je reagovao Mignolet sramotan go...
                                Last edited by AK47; 26-12-13, 19:51.
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X