Tottenham are preparing a £30m bid for ex Manchester United prodigy Giuseppe Rossi. (Guardian)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam vec njih hvalio, ma mnogo inteligentan trener Martinez, dobar tim i mnogo mocno igraju. Vidim ih kao ljute konkurente uz Liverpul, Totenhem i Mancester UTD za to 4 mesto.
indykaila News @indykaila 21m
Roberto Di Matteo >> #WBA. Makes senseLast edited by Nightbird; 14-12-13, 23:15.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
-
Originally posted by NIGHTBIRD View PostJa sam vec njih hvalio, ma mnogo inteligentan trener Martinez, dobar tim i mnogo mocno igraju. Vidim ih kao ljute konkurente uz Liverpul, Totenhem i Mancester UTD za to 4 mestoLast edited by El Dorado; 15-12-13, 04:44.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostPreceni nas brate, onako... bas, bas.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by NIGHTBIRD View PostPa ne znam u kom smislu, hteo si reci da ce te se boriti za titulu, tj da ce se desiti neki obrt u Mojesovom mandatu? Ili pak necete imati sanse za to 4 mesto po svemu prikazanom do sad? Ja iskreno mislim da imate sanse za top 4 ako krenete sa malo boljim rezultatima kod kuce.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment