Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rece ajnstajn da ce Arsenal da razbije City na njihovom terenu

Comment

• Kako tragikomicna reakcija Kos-a kod gola City-a, pusti covek Aguera. Jack morao dati gol, ne moze onako lose da sutne..Mesut opet slab, kako se lopta odbila od njega kod boksovanja Rumuna, ono je sramota.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne bih da duljim na tu temu vec sam ranije rekao sto sam imao o tome...

City mora nekog stopera nabaviti u januaru nikad goru odbranu nisu imali,a ako nastave ovako da igraju u napadu bice to jos jedna titula najjaci su daleko...

Arsenalu fale kidac u vezi(kao i svima cini mi se osim Cityu) i pravi napadac
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Kako tragikomicna reakcija Kos-a kod gola City-a, pusti covek Aguera. Jack morao dati gol, ne moze onako lose da sutne..Mesut opet slab, kako se lopta odbila od njega kod boksovanja Rumuna, ono je sramota.
          Nije toliko slab koliko navijači Arsenala očekuju da on svaku tekmu sam iskontroliše, ok može bolje, ali sa druge strane nije kanal, evo imao je asistenciju momenat genijalnosti.

Comment

• Ondje je bas drveno odreagovao, ali ipak najveci kiks Vilsira, da su otvorili utakmicu golom ko zna kako bi se odvijalo dalje.
            sigpic

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
              Rece ajnstajn da ce Arsenal da razbije City na njihovom terenu
              Ne dozivaj ti đavola ima još 45 minuta, igrao sam 1 na kladionici, čak savetovao i Vilšericu da proba, no neće, tvrdoglav ko mazga taj Vilšerica

Comment

• Originally posted by AK47 View Post

Arsenalu fale kidac u vezi(kao i svima cini mi se osim Cityu) i pravi napadac
                Zar nisi informisan da im ne treba? Sta ce im Gustavo i slicni.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Nije toliko slab koliko navijači Arsenala očekuju da on svaku tekmu sam iskontroliše, ok može bolje, ali sa druge strane nije kanal, evo imao je asistenciju momenat genijalnosti.
                  Ne ocekujem ja da igra svaku tekmu za 10, ali ne moze ovako traljavo delovati svaki derbi. Pored asistencije je imao jedan pas, malo je to za igraca njegovog kalibra. Kao sto ti uvek ocekujes da Vidal igra dobro, tako mora i navijac Arsenala za svog najskupljeg i najboljeg igraca ocekivati isto. Iz veznog su dobro odigrali Remzika i Flamini donekle.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Koji majmun moraš biti pa da ti jedan Pantilimon stoji na golu prije jednog Hart-a koji opet u kakvom god da je stanju je klasa za ovu krakatu čaplju a i Yaya se bez ikakve potrebe glupira na sredini al jbg može mu se

Negredo odličan, uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme još kad si okružen ovakvim majstorima uspjeh ti je zagarantovan.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                      Zar nisi informisan da im ne treba? Sta ce im Gustavo i slicni.
                      Lijepo je to sve ja sam i onda govorio kad Flamini odigra dobro protiv malih ekipa,ali kad zagusti ne moze on mora neka masina...

Mada dovodi profa barem napadaca prvom prilikom nije ni on vise lud kao nekad to moram da mu dam
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Ne dozivaj ti đavola ima još 45 minuta, igrao sam 1 na kladionici, čak savetovao i Vilšericu da proba, no neće, tvrdoglav ko mazga taj Vilšerica

Pazi, sve je moguce

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                          Ne ocekujem ja da igra svaku tekmu za 10, ali ne moze ovako traljavo delovati svaki derbi. Pored asistencije je imao jedan pas, malo je to za igraca njegovog kalibra. Kao sto ti uvek ocekujes da Vidal igra dobro, tako mora i navijac Arsenala za svog najskupljeg i najboljeg igraca ocekivati isto. Iz veznog su dobro odigrali Remzika i Flamini donekle.
                          Ako se svaku tekmu nadate nešto od Flaminija onda i dobro prolazite.

Ma ok je Ozil meni, asistirao dosta od njega za 45 minuta, da nećeš možda da namesti tri gola i da dva na gostovanju Sitiju ? Jbg ne može čovek da dođe do izražaja do kraja za šta ja jednostavno ne krivim njega, već je Siti nametnuo tempo, kontroliše tekmu, teško je u takvim uslovima napraviti nešto više, čak kakva je tekma, razvoj situacije na terenu, odličan je doprinos on napravio.

Comment

• Mozda udje Dzeko, cisto da objasni neke stvari Brajkuli
                            sigpic

Comment

• Aguero izgleda povreda...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Компани луд 100%

Comment

Working...
                                X