Ne mora da znaci da bi bio Zuba bolji analiticar, kao sto ni Maradona nije bio trener, a delom se skolovao se za to, kazem ti pored obrazovanja, moras imati i "kefalo". Ko bi bio, sta bi bio mene nesto i ne interesuje, ja sad gledam ko je i sta, i vidim Nevilla kako brutalno objasnjava, Carra isto ume, ali on nije taj nivo jos, mora zanat da uci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostMeni nisu izmislili toplu vodu sa onim što su tamo rekli, ko iole prati ligu i fudbal uopšte mogao je sve ono da ispriča.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Evo Murinjo, Pelegrini, Venger, Rodzers i Martinez sve bili majstori fudbala pa im zato dali da vode najbolje klubove i drze ljudi prvih 5 pozicija na tabeli. Verovatno zbog slabe konkurencije. Mozda Osvaldo da sedne na klupu Sautemptona pa da ih sve usere i osvoji PL. On zna makazice, ovi ne znaju jbg.sigpic
Comment
-
I Capelo je bio obicni mesar. A takodje i Anceloti, pa opet su jedni od boljih takticara. Rajkard je bio sinonim za mesare u svoje vreme, sirovina od coveka bez imalo predumisljaja ce ti noge polomit. Pa stigo da nesto osvoji sa Barsom koja pre njega nije videla trofeja nekih 5-6 godina.
Comment
-
Premier League @premierleague 13m
Luis Suarez now officially has 15 #BPL goals and is the leading scorer ahead of Sergio Aguero (12) and Daniel Sturridge (9)sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostGledao ja jednom Roja Kina kako diskutuje, poganog i preprljavog igrača, msm da je bio meč Seltik-Juventus 0:3, toliko se nakenjao da sam se lomio da skinem meč sa neta da vidim da li sam gledao istu tekmu, reko šta je ovo Bože mili....
Mada sa druge strane ne treba toliko ni da razumeš igru da kažeš da je Junajted u kanalu.
Comment
-
Comment