Koja je to ladovina...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odlicno igra Everton.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pratim live blog, ne znam hocu li gledati ikako, ako neko zna kad je repriza nek mi javi, a i citam ubija Everton igrom, ali Arsenal imao konkretnije polu prilike, dok nijedna ekipa nije stvorila sansu, da li je to istina?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPratim live blog, ne znam hocu li gledati ikako, ako neko zna kad je repriza nek mi javi, a i citam ubija Everton igrom, ali Arsenal imao konkretnije polu prilike, dok nijedna ekipa nije stvorila sansu, da li je to istina?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Stvorio Arsenal na kraju dve prilike 1 na 1, ali bilo bas blizu Howarda pa je ovaj stigao obe, generalno dobre sanse, Everton uglavnom dobra igra, ali nisu imali neke extra sanse, pretili jesu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPratim live blog, ne znam hocu li gledati ikako, ako neko zna kad je repriza nek mi javi, a i citam ubija Everton igrom, ali Arsenal imao konkretnije polu prilike, dok nijedna ekipa nije stvorila sansu, da li je to istina?"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment