Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostTi volis Totenhem pored Arsenala?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Arsenal pokusavao ne daju ga ljudi
Ispadnu li iz LS, sto da ne, plus pominje se odlazak trenera takodje, tako da su opcije i vise nego otvorene. Ne mozes porediti januar i proslo leto, plus, ja se nesto ne secam da je Arsenal zagrizao za njega, povezivao se on sa pola klubova u PL.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDovoljan je remi, taman da produljite niz bez poraza na 12 meceva. Works fine with mesigpic
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostUpravo posao da okacim tu vest, vidim da si bio brzi...
Sta znam, pametan potez ako se nadje odgovarajuca zamena, ali mi trenutno niko ne pada na pamet. Uvek mogu da vrate pijanicu...sigpic
Comment
-
A gde je Nacer Chadli? On je dosao u klub i igrao je prvih par utakmica i sad vec neko vreme ga nigde nema, a nisam nacitao da je povredjen.
Capoue znam da je povredjen. Paulinho im je najbolji od svih tih pojacanja, a Capoue je imao malo prilike da pokaze sta zna.
Soldado po meni najveci promasaj AVB-ovih transfera ovog leta.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Vidi Giroud-a teleta.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment