Robin dominira! Nista cudno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
J*bem ti Velbeka mutavog. Primili gol zbog budale...
Dade on danas dva komada
Bilo je glupih i bespotrebnih poteza(pored Velbeka i Kerik je imao par..i naravno svo ono riskantno petljanje pozadi).
Osim toga, sve je bilo na nivou.
Naravno, bogotac opet pokazao koliko je dobar! I Vidic je sve pohapsio pozadi. Toliko je dominirao da je Micu poceo da gura i udara na kvarno...dobro je dok ne grizu.
I eto tako Mojes otvorio sezonu pobjedom!
Eee zaboravih Prvi dan PL - Junajted prvi na tabeli ;)Last edited by powerslave; 17-08-13, 20:34.
Comment
-
@Fresh, @Nash & @Wilshere, sve čestitke na ovoj detaljnoj i zaista odlično odrađenoj najavi nove sezone Premiershipa. Pravi gušt je ovo bilo pročitati, vrijedi još jedanput pročitati, onako na tenane što bi se reklo.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostA bila prica da je dosao po bod
Jedna utakmica ne znaci nista, isto kao sto ovo danas ne znaci da Arsenal nece biti u 4 na kraju.
Ne treba zaboraviti ni Fergie time. Videcemo kad dodju takve utakmice moze li Mojes kao matori to da resi jednom izmenom. Mnogo je tu stvari. Ono sto mu je plus je sto ce igrati sa trojicom centralnih jer tu je Junajted najtanji. U Liverpul ga licno nikad ne bih uzeo i mislim da je cale za Everton i slicne ali za Junajted dugorocno da nije resenje.sigpic
Comment
-
Ma pusti, bitno je da se gura, pa dokle stignu.
Jedna po jedna utakmica, samo da se bodovi skupljaju Bice sicije i sjekiracije sigurno, mora, ali su makar otvorili prvenstvo kako treba
Ja sam rekao da necu vise da se nerviram oko Junajteda..spustio sam ocekivanja i prijatno. I mogu vam reci da sam se danas golovima radovao mnogo vise nego u ono vrijeme kad su gazili sve pred sobom
Comment
Comment