Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E jebo me konj da me jebo konj ako ikad vise budem odigrao na Celzi,pa ja ne razumem da ti dobijes Salke i City kod kuce a da gubis od Bazela i WBA kod kuce

Last edited by bice; 09-11-13, 17:07.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sutra kapiram, po prvi put, skoro ceo forum (osim Topdzija naravno) uz Junajted.
      sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
        Sutra kapiram, po prvi put, skoro ceo forum (osim Topdzija naravno) uz Junajted.
        I meni ce cini hahah, jer ako dobiju odose oni Unitedu na +11 i Chelsea na +7
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Opet necete uzeti titulu.

Uzece Brendan.
          sigpic

Comment

Opet necete uzeti titulu.

Uzece Brendan.

Teško. Nemamo mi još taj kvalitet.Ali TOP4 definitivno.

Comment

• Naravno da necemo..

Ispadamo iz lige kao sto sam i rekao na pocetku sezone, a LFC osvaja titulu, dok United ne uspijeva u top 4 uci..
              sigpic

Comment

• Svi sipaju bodove, a koliko vidim vi ste konstantniji od vecine i uz dobar januar... sto da ne.

Originally posted by maliajnstajn View Post
                Naravno da necemo..

Ispadamo iz lige kao sto sam i rekao na pocetku sezone, a LFC osvaja titulu, dok United ne uspijeva u top 4 uci..
                Necete ispasti iz lige, ovo ostalo sve ulazi lagano.
                sigpic

Comment

Sutra kapiram, po prvi put, skoro ceo forum (osim Topdzija naravno) uz Junajted.
                  Kad je PL u pitanju uvek sam uz Topdzije. Jest da se igra na OT, ali ako vezni red Arsenala bude na nivou velike su sanse da ce vas razmontirati. Ovo kazem najvise zbog vaseg veznog reda, kojem treba upgrade

Comment

• Tesko da ce nas razmontirati, to moze samo Siti i to mora da se nalozi posebno. Mogu da nas lagano dobiju 2-0 npr, ali neko unistavanje bas ne bi trebalo da padne.
                    sigpic

Comment

• Pa nisam ni mislio rezultatski, pogresno se izrazih po tom pitanju. Vise sam mislio na igru

Comment

• Nek oni odigraju kao protiv Napolia i United nema cemu da se nada, a meni licno dovoljna 1-0 pobjeda..
                        sigpic

Comment

• Ne moze LFC do titule, fali jednostavno jos kvaliteta i dubine, nabijanje relativno raspalog Fulhama nije faktor, sem da pokazuje da ove sezone nikad lakse dobijamo ove "male tekme". Videcemo sta ce BR i kompanija da pazare u januaru, pa cemo onda pricati, ali i tada pricati o titluli je rano i nerealno kada je LFC u pitanju. Dosta je top4 za pocetak...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Nosicu Fergija dozivotno na avataru ako Brendan ove sezone uzme titulu bez zadnjeg veznog i klupe. Nerealno ove sezone, tesko i sledece. U sezoni 15/16 vec mozemo da je napadnemo, pod uslovom da se sad ne sjebemo i da udjemo u TOP4. Prvo to, onda ostanak u TOP4 uz igranje u LS i vise utakmica, pa onda napad na titulu eventualno. Prolaz grupe u LS se podrazumeva.
                            sigpic

Comment

• S obzirom da Arsenal krece sa rasprodajom bodova na prolece, mozete ih i preteci na kraju sezone.

Da ne dodje do zabune, ne mislim na prethodne dve sezone nego pre toga svaki put kada su se borili za titulu.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                                S obzirom da Arsenal krece sa rasprodajom bodova na prolece, mozete ih i preteci na kraju sezone.

Da ne dodje do zabune, ne mislim na prethodne dve sezone nego pre toga svaki put kada su se borili za titulu.
                                Obicno su ih povrede sjebavale u pohodu za titulu. Pregrme gust raspored u januaru, ali onda ide pad. Plus tada bili dosta mladji igraci, period posle 2007. Zadnja ozbiljna sezona bila je 2008. cinimi se kada u februaru bili prvi i imali 5 bodova prednosti u odnosu na Manchester. Onda pocela prodaja bodova.

Comment

Working...
                                X