Vilsira povrede unistavaju i pitanje je da li je on sada bolji (ili gori) igrac od onoga koji je bio motm protiv Barselone. Ovaj decko na mala vrata napreduje neverovatnim koracima + mislim da je svestraniji od Vilsira. Videcemo vec, zelim obojici lepu buducnost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oko Jacka je realno ogroman hype, jer Engleska kuka za takvim igracem, liderom, jer iz prosle generacije nisu uspeli nista da izvuku (sto je bilo teze nego da naprave rezultat, al' ajde), a i u Arsenalu od Adamsa nije bilo deteta kluba te klase, i nekog kome se projektuje kapitenska traka. Zato je Ross tu na "malim vratima" u odnosu na Jacka, sto mu je i u neku ruku bila prednost, nigde pritiska javnosti, nigde breme ocekivanja, sve lagano i polako. Jack je trenutno slabiji od Barkley-ja, ali mislim da ima vise prostora za napredak, mada im je i stil igre znatno drugaciji, iako igraju na slicnim pozicijama. Jack je onaj koji povlaci napad u kontri, i priprema asistencije, a Ross je konkretan, daje golove i asistencije, i ta statistika je nesto sto takodje Jacku takodje dosta "obara" reputaciju. Na tome mora da poradi, ima killer instinct, i Neville je pricao o tome, ali trenutno ne moze da to iskaze u Arsenalu zbog toga sto igra van pozicije (mada mu nije pozicija nije jasna, previse razlicitih karakteristika, a ni u jednu poziciju se ne uklapa u potpunosti), a i Remzika mu ne da prostora da se proslavi."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Manchester City FC @MCFC
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kolarov, Kompany (C), Lescott, Milner, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, Negredo
SUBS NEWS: Pantilimon, Richards, Clichy, Nastasic, Navas, Nasri, DzekoOfficial Everton @Everton 21m
Everton (to face Man City): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, McCarthy, Osman, Naismith, Barkley, Mirallas, Lukaku.
Everton subs: Robles, Gibson, Heitinga, Jelavic, Kone, Deulofeu, Stones.Last edited by ognjen; 05-10-13, 13:16.
Comment
-
Mourinho je definitivno pogresnog covjeka poslao na posudbu ;)
Kakva zvijer !
Comment
-
Comment
Comment