Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne postoji vezni red Uniteda, jednostavno ih je Toure u potpunosti zatvorio. Nikada pod vodstvom SAF nisam gledao ovako bezidejan i trom United kao što je danas, ipak ni Ronney ne može sam protiv ovakve ekipe, potrebna mu je podrška, a nije je dobio ni od koga. Fellaini strašno loš, ništa mu ne polazi za rukom.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostGledaj kako Carrick drzi sredinu,diriguje doktorOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Jebo me pas da me jebo kad sam i pomislio da onaj segrt Moyes moze ovdje ista iscupati pa sam odigrao 2-3 u nadi da ce bar jedno poluvrijeme odigrati kako Bog propovijeda. Na koji fazon sjedi Kagawa? Zbog Antonija Valencije mozda, tog prodidzija koji citav zivot radi na pravolinijskom trku i onda citavo poluvrijeme nije u stanju pratiti Kolarova/Nasrija PRAVOLINIJSKI pa je Smalling 24/7 u situaciji 1 vs 2, ili mozda zbog Younga koji nije imao priliku da dajvuje? NA KOJI FAZON??? Jos danas da podnese zahtjev za transfer ! Pa bolje da te iz hira prodaju Al Dzahri nego da grijes klupu zbog ovih idiota. Moyes da bude zahvalan sto je zatekao jednog RVP-a i Rooneyja u ekipi koji ga i vuku citavu sezonu. Jedan ce omatoriti uskoro a drugi vjerovatno otici, a i ako ne ode, izlapice uticaj Fergusona na ovu ekipu vremenom kao miris nekog jeftinog kineskog parfema i onda ce Moyes doci na svoje. Mozda uspije neutralisati i pobjednicki mentalitet.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
I evo ga ovaj glavati, koji ce da nam da jos 2, 3 u najboljem slucaju..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Bilo bi lepo imati bar jos jednog ko hoce da igra uz Runija..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Cestitke za velikog majstora ove igre
Dva kola zaredom iz slobodnog ;)
Comment
Comment