Nikako da prebacimo teziste ige na Svonsijevu polovinu. Kriticno delujemo. Ajde Sterlinze unesi zivot.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mi cuvamo 2-2..?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa bukvalno ih pustamo da dodju do gola, nema onog presinga koji smo nekad igrali. Sturridge vec sad ne moze da hoda...sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ne to StiveneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sterling uvek pravi najgore prekrsaje..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma koja kontra vidis da su panicni i umorni, bice samo izbacivanje u 30. red. Dosta bod, ali mene vise brine povreda Coutinha, bez njega smo go k...c. Sreca pa se Kanibal vraca uskoro...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa koja kontra vidis da su panicni i umorni, bice samo izbacivanje u 30. red. Dosta bod, ali mene vise brine povreda Coutinha, bez njega smo go k...c. Sreca pa se Kanibal vraca uskoro...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment