Ma nema nista bez Di Marie, covek najjaci igrac Reala ove sezone, ako zanemarimo Ronaldove golove. Sta je Carlo od njega napravio, covek postao masina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Da je Sevilla samo za nijasnu slabije odigrala, tj da su barem malo manje trcali verovatno bi im Real presudio zbog svoj individualno kvaliteta, koji je nestvaran. Ali igrali ljudi kao da im je zadnje.
Espanjol opet moze da zakuva, uvek se naloze protiv Barselone. Meni su oni najodvratnija ekipa u Spaniji, nadam se da cu doziveti da vidim njihovo ispadanje iz lige.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa da, oni igraju individualno, ali u onom periodu kad je bio suspendovan bas su igrali timski i tecno, prelijepo za oko. Mada i dalje ih vidim kao favorite za titulu u ovom trenutku iako ne pocetku nije izgledalo da ce se proslaviti, premocnu ekipu imaju i strasnog trenera, a i Zidana na klupi pritom.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostBako, bako, zasto si tako nevaljala?
Bravo za Sevillu.. ljudi u transu igraju u zadnje vreme
Kao sto rece Dale mi sada imamo pravo na remi i da opet drzimo sve u svojim rukama.. Espanyol i Villareal u gostima ce verovatno odluciti.. a bio bi pravi spektakl da se u zadnjem kolu sa Atleticom odlucuje o tituli
Zadnje kolo , pobjeda i remi nama donose titulu , poraz Atleticu , da bude pritiska , ali da je Real nemocan ..
Mada naravno najsladje bi bilo da titula bude nasa prije zadnjeg kola , ali koliko je to realno ..
Comment
-
http://www.elgrafico.com/keita--terc...-liga-espanola
Treći najbrži. A i La Liga channel isto to ptvrdjuje.
https://www.youtube.com/watch?v=NoSFysrZHXMIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Kako je ispala odbrana...
Costa kao tenk!Last edited by MareLFC; 29-03-14, 20:23.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment