Prilično sadržajno prvo poluvrijeme. Utakmica puna ritma, posebno u prvom dijelu poluvremena. Imala i Selta svojih šansi, Messi još nije fizički najspremniji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Reagovao je Perez:
ili u prevodu:
" Poštovani predsjedniče ,
Čitamo sa zaprepaštenjem izjavu o našem igraču Cristianu Ronaldu i njegovu kandidaturu za FIFA zlatnoj lopti, koja je probudila veliko razočaranje Madridistima , pogotovo jer ove uvrede dolaze od predsjednika institucije svjetskog fudbalske organizacije .
S jedne strane , to je nepravda što je učinjeno kako bi se igraču čiji milioni obožavatelja širom svijeta , Madridisti ili ne , ponose . To je bez sumnje jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala . To su neutemeljene uvrede koje dolaze od osoba poput tebe koji cijeni prekrasan fudbal i procjene o svim klubovima koji su primjer drugima . I na kraju , razumijemo vaše komentare i riječi ce sigurno uticati na glasove onih koji odlučuju ko će preuzeti nagradu . Oni ce jasno shvatiti kome bi trebali dali glas ,to je svakako ono što želite .
Ja kao predsjednik Real Madrida duboko sam razočarana ovim riječima i gestama , jer je uvrijedjen i naš klub kao institucija .
S poštovanjem , Florentino Perez . "
Comment
-
-
Gareth!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment