Originally posted by asprilja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
http://atdee.net/66630/watch-real-ma...tletico-madrid
Vrh link za sirotnju kao sto sam ja,prenosi neki hitletovacZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Katastrofa...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
E moj Di Marija..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDi Maria jbt kao na ledu da igra ovu utakmicu,klize mu se nesto...gdje je on nasao da se poigrava
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostA nagradno pitanje za kumaru da li on deli moje i Faustinovo misljenje da je ovo najgluplja odbrana Reala u istoriji? Inteligencija u minusu debelom. (pre svega se misli na Pepea, Ramosa i Arbelou)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostCekaju su Carvajal,Varane i Marcelo kao za lijeka
Comment
Comment