Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Bull Indianapolis Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by NebojsaNS View Post
    Koliko mrznje prema klincu Dosao sam u situaciju da branim nekoga gore nego Rosija kojeg obozavam kao da mi je deo familije.
    Uuuu Neso...daleko od mrznje,to je cinjenicno stanje druze moj..nemam ja niti jedan razlog da mrzim bilo koga,a pogotovo ne MM,ali samo probam da navodim cinjenicno stanje..
    Last edited by Rossini; 21-08-13, 02:08.
    sigpic

Comment

U toj tvojoj prici pretpostavljam da ima delom i istine (mada mislim da bi Sic dobio priliku u fabrickoj ekipi, imao je vec motor, imao je veliku fan bazu), vise se odnosilo na Dzigijev post i na jos neke njegove prethodne.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

ma ne mrzim ja nikoga....niti sam rekao da je on u motogp sasvim slucajno i da ne vredi uopste....nego sve je ovo izvikano i preterano kad je on u pitanju ....samo se toga gadim ....

Comment

Ja ne vidim da ni u prethodnim da ima tu mrznje..ne branim ja tu sad Dzigija ,ali to je realnost...ko je imao ekipu sa tri vozaca u sampionatu??Honda Repsol....zasto?Dovi uz svo duzno postovanje,je bio kandidat za titulu,ili su morali da imaju tri vozaca kako bi izasli na kraj sa Horheom i Rossijem......neee,vec se racunalo da ce Stoner ostati,a ovog nisu imali kud,pa je izboksovan treci vozac..zajebali se samo izgleda,ili im je i to islo na ruku sto je Stoner odlucio da se povuce..da mozda ne mislis da se povukao mozda zbog toga sto bi mu bio MM konkurencija??
          Last edited by Rossini; 21-08-13, 02:20.
          sigpic

Comment

Originally posted by dzigi79 View Post
            ma ne mrzim ja nikoga....niti sam rekao da je on u motogp sasvim slucajno i da ne vredi uopste....nego sve je ovo izvikano i preterano kad je on u pitanju ....samo se toga gadim ....
            uz malo srece da te dopunim..sve ostalo sto si rekao je
            sigpic

Comment

Stoner se povukao zato sto je cudan lik. Sigurno to nije uradio zbog Marca, ni zbog straha ni zbog svega sto se dogadja. Dobio covek dete, zaradio dovoljno, a ne izgleda mi kao neko ko uziva u trkama. Zaboravljamo da su samo ljudi. Neki put donesu i ljudske odluke, cak i pogresne.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Originally posted by NebojsaNS View Post
                Stoner se povukao zato sto je cudan lik. Sigurno to nije uradio zbog Marca, ni zbog straha ni zbog svega sto se dogadja. Dobio covek dete, zaradio dovoljno, a ne izgleda mi kao neko ko uziva u trkama. Zaboravljamo da su samo ljudi. Neki put donesu i ljudske odluke, cak i pogresne.
                Slazem se ja sa tobom da je on apsolutno cudan lik,btw...tek sada ja mozda shvatam korene njegove odluke..a to,da su njemu trke dosadile,ili sto je dobio dete..pa nzm,mislim da to ne stoji,jer je kengur rodjeni trkac sa jednom anomalijom,a to je da ne podnosi da gubi..da nije tako,ne bi se suskalo o njegovom povratku..
                sigpic

Comment

Rossini, druze, previse je to teorija zavere za tako sitne sate...

Comment

svako ko prenos treninga i trka ne dozivljava kao samo puko obrtanje krugova i uzivanje u istom, moze da primeti snazan Spanski lobi nad svim kategorijama i nisam siguran da li to poostrava konkurenciju i poboljsava ili unistava MotoGP, mada kad se setim nekih ranijih godina prilicno sam ubedjen da je ovo drugo... Mnogo mi je drago sto su toliko isfrustrirani i iskompleksirani cinjenicom da je najpopularniji i najbolji vozac Italijan, i onda na sve moguce nacine pokusavaju da uspostave dominaciju ne bi li bacili senku na njega, neretko cak i pokusavaju da "proizvedu" svog Rosija
                    setite se samo Lorenca, taj decko je od nizih kategorija pripreman da bude njihov Rosi, od zlatne kacige Chupa Chups, zabadanja zastave itd preko proslava pobeda koje neodoljivo podsecaju na Rosijeve kada je stigao u najjacu kategoriju... tek kada su shvatili da od toga nema nista, Lorenco je dobio svoj identitet i postao Lorenco
                    uporedite neverovatnu slicnost tada i ogromnu razliku sada kada je prepoznatljiv i nezavistan

sada je na redu MM, to je jasno kao dan, a da su projekti u pitanju dokazuje i slucaj brace Espargaro... Zar nije malo cudno to da je Pol, bez ikakvog iskustva u najjacoj klasi dobio sansu u vrlo ozbiljnoj ekipi Tech3 ispred svog brata koji pravi neverovatne rezultate na CRT masini ove sezone? Pritom, kao sto je u postovima iznad spomenuto, Skot Reding tog istog Pola ubija ove godine u moto2 sampionatu... nema drugog objasnjenja nego da je to projekat zapocet ranije koji ce se izgurati do kraja bez obzira sto mozda neko drugi vise zasluzuje sediste na koje ce Pol naredne sezone...

mogao bih jos da pisem ali ipak necu, hocu samo da pozelim srecu Doktoru i samo njemu u Brnu, nek mu testovi koje je nedavno tamo obavljao budu od koristi i to je to
                    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Au treba sve pročitati Slažem se da su španski vozači zaštićeni kao beli medvedi.Po meni je Lorenco plašljivko ko god ga zakači laktom,malo agresivnije obilaženje on se žali,setimo se samo njegovih duela sa Marcom,mal mal pa se zalio na Marca. Za razliku od Lorenca,Markez zna da pokaze zube, i ide u duel nema veze koji vozač bio pored njega, i ne povlači se tako lako. Naravno da dorni smeta sto nije neki njihov mezimac najpopularnij i najbolji vozač. Doctor N.1
                      http://www.youtube.com/watch?v=DNZ1yX1X4u4 Ah koliko mi samo nedostaje taj čupavko agresivni
                      Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 21-08-13, 15:05.
                      Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Comment

• HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA al me nasmeja covek hahahahahahahahahaha e svaka ti cast za sliku haha
                          Last edited by Djone7 Vale 46; 21-08-13, 16:38.
                          Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
                          sigpic

Comment

• Zar je dotle doslo...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                              Rossini, druze, previse je to teorija zavere za tako sitne sate...
                              Vanja,nisu to teorije zavere,i siguran sam da ti to isto znas..to su cinjenice..
                              sigpic

Comment

• Vreme je da predjemo na novu trku u Brno...Braca Markez su vec spremna , a mi??
                                sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Working...
                                X