Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Federer nije imao kondicija, igracke kondiciji za ovaj mec. Kad je Nadal prestao da igra ofanzivno, samo je sreca mogla spasiti Rodzera.

Comment

• Ovo je bas nepravda,steta sto je bolji igrac izgubio...Neka,nek uzme Sinsi nadam se da ce se vratiti ovo Nadalu na Us openu,navijam za bilo koga da osvoji sem njega.

Comment

• Posle ovaj mec jedno je sigurno, Rafael ne moze da dobije Rogera sa svojom ultra ofanzivnom igrom na hardu. Da se nije zaustavio u drugom setu sa onom silovanje i pokusavanje iz svake pozicije da pogodi viner Roger bi vec bio u hotelu i bio u duboki san i odneo bi pobedu u dva seta.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
          Ovo je bas nepravda,steta sto je bolji igrac izgubio...Neka,nek uzme Sinsi nadam se da ce se vratiti ovo Nadalu na Us openu,navijam za bilo koga da osvoji sem njega.
          Oprosti sto je kriv Nadal sto Federer nije mogao da dobije danas? Ustvari kriv je, podigao je svoju igru i zaigrao pametnije.
          OVAKO

Comment

• Oni FHi na mec loptama su podsjetili na 2005.

Comment

• 44 neiznudjene greske za Feda. Previse...
              Last edited by Drunken Whaler; 17-08-13, 08:57. Reason: greska greskica
              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• BOG TENISA

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                  Nema sta zao mi je hocu da crknem,ali Nadal je nezaustavljiv i covek zna sta hoce.Osvojice ovo i Us Open,a Miki Maus turnire ce da ostavi za Novaka i Mareja.

Ako su Australian open,Wimbldon i Us open miki maus turniri...Onda sam ja GOAT To su pojasevi koje drze Novak i Endi

I jos nesto da ti kazem,Djokovic i Nadal su igrali 3 puta ove godine,dva puta je Nadal pobedio jedva posle trilera,i jednom u Monte karlu ga je Djokovic razbio..Tako da videcemo,Us opet je najvazniji,posle toga se svode racuni

Comment

• Inace, poslednji Nadalov udarac je po hawkeyeu bio aut, ne znam sto Fed nije trazio challenge

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                      Inace, poslednji Nadalov udarac je po hawkeyeu bio aut, ne znam sto Fed nije trazio challenge
                      Zato sto je majstor

Comment

• Roger bez riterna i stabilnog BH-a kao u Londonu 2011 ili na IW-u 2012 se još i dobro držao. Rafa je veliki šampion, koji iz jednog poena, dobijenog ili izgubljenog, izvuće više nego što neki iz svih pobjeda i poraza karijere. Bila je očekivana deračina guzova, ali smo dobili i meč, pa ne možemo biti nezadovoljni.

Pravda zadovoljena, Nadal uradio ono što je Tommy trebao jučer. Sad sam rahat i odoh mirno spavati.
                        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
                          Ako su Australian open,Wimbldon i Us open miki maus turniri...Onda sam ja GOAT To su pojasevi koje drze Novak i Endi

I jos nesto da ti kazem,Djokovic i Nadal su igrali 3 puta ove godine,dva puta je Nadal pobedio jedva posle trilera,i jednom u Monte karlu ga je Djokovic razbio..Tako da videcemo,Us opet je najvazniji,posle toga se svode racuni
                          U zadnjih 6 meceva 5-1 je za Nadala,ali to uopste nije bitno,bitno je da je Novak silno motivisan i da mu istorija samo uliva dodatan motiv.Federer i Nadalpa 10 praznih mesta.Tu onda dolaze Marej i Novak pa iza njih ostala kompanija.

Comment

• Kad bi Roger bio fizicki na nivou na kojem je bio jos prosle godine u Cincinnati, danas bi Rafu razbio u dva seta... ali ne moze covek, ako je imao sanse za pobedu, bilo je to u dva seta... trebao je dogurati do TB pa dati sve od sebe...
                            Ali se borio i svaka cast njemu.

Comment

• Ma da je imao snage da sve vrijeme igra duze relije, smlatio bi ga bez ikakvih problema...covjek je trebao dobiti batine od Haasa, salju ga svi u penziju...a umalo smlati najboljeg igraca godine...steta za promaseni FH na 30-30, steta za onu mrezicu kao na AO, steta za zadnju loptu...ali navikli smo vec

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                                Inace, poslednji Nadalov udarac je po hawkeyeu bio aut, ne znam sto Fed nije trazio challenge
                                Zar su prikazali hawkeye? I meni je to izgledalo kao out... mozda je cak i Nadal sumnjao pa je poceo da se raduje da je Fedu neprijatno uzeti challenge

Comment

Working...
                                X