Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To si u pravu 100% Mogao je i da dobije, ali ne znam samo sta su cekali ameri - tj sto je nisu ukinuli kada su videli da to i njihovim igracima moze da smeta .... Super saturday je marketinski i finansijski gledano odlican potez, ali teniski - najvece njesra koje postoji ...
    X mena haha poceo si da pravis paralele sa Marvelovim junacima Mada i protiv Ive je bilo cupavao 3 TB Nekako sam imao utisk da niti jedan mec do finala nije lagano dobio .... Kada mora covek od 35 godina da bude glavna konkurencija Bogu Ocu, onda jbg .... Ta konstatacija mene uvek veze za US 2005 godine ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Zile,

Vidim da si promijenio misljenje. Uvidio si da Nadal igra odlicno i drukcije nego prije. I u Montrealu je jedva pobijedio Novaka.

Dakle Novak nije mogao biti toliko los.

Nadal ima izuzetno tezak zrijeb: Dimitrov, Federer, Mari i Novak. Ako i pored toga osvoji Sinsinati, koji mu nekad nije odgovarao, onda ce to biti jasna potvrda da je novi Nadal ubitacan.

Stefan,

Jeste jednom prilikom. USO 2010. Doduse, nije imao protivnika do finala. U finalu je Novak bio odlican, iako umoran, i opet nije mogao nista. Mislio sam da nikada vise nece pobijediti Nadala. Ali takvo serviranje Nadal nikada vise nije ponovio.
      Tacno NI, zaboravio sam da spomenem 2010, ali svakako u zadnje vreme niko nije video ovakav Rafael. Uzivanje je ga gledati, juce je imao 26 vinera i 10 UE, sto je atipicno za njegovu igru. Ali to dovoljno pokazuje da je on sazreo kako igrac, i da zna kako da se nosi na razlicitoj podlozi. Zna da na sljaku treba da ubija protivnike sa spinovima, zna da na betonu mora da juri vinere i da servira dobro. Mislim da ce Grigor biti tezak protivnik ali svakako ocekujem pobeda Nadala, bez dileme.
      OVAKO

Comment

• Danas cu malo ispratiti Sinsinati, ocekujem lagane pobede Mareja i Nadala, Federer bi isto trebao da slavi a cenim da ce to i Djokovic da ucini. Lopez ce svakako namuciti Delpa kao i Tursunov Ferera. Izner-Raonic ce da bude koji TB a Berdih ce isto lagano protiv Tomija
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• USO 2005 najviše pamtim po moru kvalitetnih mečeva, kakvih danas na GS-ovima ima jako malo ili nimalo. Generalno, čitavu 2005 pamtim po tome. Vjerovatno sezona sa najviše odigranih extra kvalitetnih mečeva u zadnjih 10-tak godina.
          “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Comment

• Originally posted by Prle! View Post
              USO 2005 najviše pamtim po moru kvalitetnih mečeva, kakvih danas na GS-ovima ima jako malo ili nimalo. Generalno, čitavu 2005 pamtim po tome. Vjerovatno sezona sa najviše odigranih extra kvalitetnih mečeva u zadnjih 10-tak godina.
              Fantastican turnir. Andre, Coria, Blake, Ginepri...par stvarno nevjerovatnih meceva

Comment

• Ma kak'i Ginepri, Blake, Coria, stari Agassi da odigraju dobre meceve :S To ne moze biti... odbijam da poverujem da ta boranija moze odigrat kvalitetan mec

Comment

• Šišarke, svi do jednog

Comment

• Boranija ili ne - neko ovde ce reci vrhunski majstori ove igre, neko ce reci nedovoljno konkurentni i kvalitetni protivnici, verujem da je bilo i ovakvih i onakvih, ali opet Bogu Ocu niko nije mogao nista (na 90% turnira da ne zanemarim Rafaela )
                    Realno, tada sam mislio da Agasjan moze da ode sa titulom - tek je bila 2005 nismo se jos TOLIKO bili navikli na dominaciju Boga Oca, ali jbg ... ne ostvari mi se zelja ...
                    Last edited by Sandugp; 15-08-13, 16:42.
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Delpo koristi 5. set loptu

Comment

• Neki od `deklarisanih Novakovaca` sa nestrpljenjem cekaju Novakov mec, ne bi li mu odvalili jos poneku samarcinu.
                        sigpic

Comment

• Рафа ће Димитрову слати на бекенд и ту је крај поена... Димитров ће се одржавати једино сервисима...

биће занимљиво како ће тећи меч Феки и Хас...
                          Last edited by Žika; 15-08-13, 17:00.
                          sigpic

Comment

• Zanimljivo je da je Nadal izjavio da je podloga u Sinsiju malo sporija nego u Montrealu
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Zanimljivo je da je Nadal izjavio da je podloga u Sinsiju malo sporija nego u Montrealu
                              Nemoguce, ali bukvalno nemoguce, ne moze da bude sporija nikako.
                              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Азаренка брзо завршава, значи гледамо убрзо Нолета... овај Лопез смара, а сигурно губи...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X