Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nisam pratio kladionicu al mislim da je preko 80% ljudi stavilo da janovica.
    Isto tako smatram da se recimo igralo na šljaci te Blejk pobjedio opet ista stvar -iznenadjenje.

Da ne ispadne da hvalim tog Janovica toliko da uzmem drugi slučaj. Evo večeras igraju Nadal-Dimitrov i po nekom stilu igru , brza podloga mnogo više odgovara Dimitrovu , medjutim ako on pobjedi to je poprilicno iznenadjenje.
    sigpic
    "Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."

Comment

• [QUOTE=NI;1068623]Zile,

Vidim da si promijenio misljenje. Uvidio si da Nadal igra odlicno i drukcije nego prije. I u Montrealu je jedva pobijedio Novaka.

Dakle Novak nije mogao biti toliko los.

Nadal ima izuzetno tezak zrijeb: Dimitrov, Federer, Mari i Novak. Ako i pored toga osvoji Sinsinati, koji mu nekad nije odgovarao, onda ce to biti jasna potvrda da je novi Nadal ubitacan.

Ma daj pa ovo vise postaje smesno kakve covek verzije svoje ima.Uvek se vrati unapredjen sa necim,to je meni postalo bolsno.I onda se neko usudi da kaze da on nije talentovan i da su Marej I Novak talentovaniji.Smesno je to,on je z anjih dvojicu ipak za dve klase ispred.Pogledajte kako covek mekano igra voleje i kako izlazi na mrezu kao profi dubligrac,bas nadje pravi trenutak zato,a Nokica kao smotano dete deluje na terenu kada to uradi.Ja ne znam kako neko i dalje veruje da Novak ostaje prvi,on je izgubio prvo mesto cim je ispao u Montrealu.

Comment

• Novak jeste talentovaniji od Rafe, ali je Rafa veci radnik od Noleta. ;)
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
          Novak jeste talentovaniji od Rafe, ali je Rafa veci radnik od Noleta. ;)
          Od Novaka su veci radnici trenutno svi u prvih 100,ali i dalje mislim da je Nadal veci talenat.Pogledaj samo Nadalove lose meceve i Novakove lose meceve.NAdal i kada igra lose divota je gledati,a Novak kada igra lose dodje ti da places i da gledas u nebo zajedno sa njim.

Comment

• Originally posted by LetsPlayGame View Post
            Nisam pratio kladionicu al mislim da je preko 80% ljudi stavilo da janovica.
            Isto tako smatram da se recimo igralo na šljaci te Blejk pobjedio opet ista stvar -iznenadjenje.

Da ne ispadne da hvalim tog Janovica toliko da uzmem drugi slučaj. Evo večeras igraju Nadal-Dimitrov i po nekom stilu igru , brza podloga mnogo više odgovara Dimitrovu , medjutim ako on pobjedi to je poprilicno iznenadjenje.
            Na sljaci bi Janovic lagano dobio .... A naravno da je iznenadjenje jer nije sve do podloge, ima nesto i do Dzejmsa ...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
              Novak jeste talentovaniji od Rafe, ali je Rafa veci radnik od Noleta. ;)
              Rafa se idealno zna opisati pesmom Zabranjenog pusenja "Srce ruke lopata" Ali bukvalno to mislim
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Nadal jeste ''profi dubl igrac''
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• James je 10 puta kompletniji igrač od Janowicza i ako je u svom 'GOD modu', dobit će Janowicza na bilo kojoj podlozi. Druga stvar je što se Cinncy igra u Americi i James uvijek ima poseban motiv da igra najbolje pred svojim navijačima. Nažalost, poraz od Tursunova je bio očekivan, jer i sam James kaže da su mu mečevi na dva dobijena jednaki 'best of five' mečevima.

Što se tiče podloge u Cinncinatiu, ona ne može nikako da ne odgovara Janowiczu jer njegovom istoćnom hvatu gripa niži odskok je savršeno pogodan i omogučava mu lakšu promjenu direkcije udarca, a i može sasvim dovoljno snage generisati. Spin je svakako nešto što Jerzy ne voli, tako da glavni razlog poraza od Jamesa, nije podloga, već sam Blake.
                  “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ako si primetio Prle on je (Janovic) oduvek imao problema da kupi niske loptice, kada ne moze da ih "poklapa" vec ih odozdo "dize" ... Njegova agresivna igra pati u tom slucaju mnogo .... ili prelazi u pasivu iz koje je prosecan ili ostaje u agresivnom modu pa "prospe" sve sto moze .... Nije bas tako jednostavno igrati protiv napaljenog Blejka na podlozi koja IPAK mnogo vise odgovara amerikancu ...
                    E da umalo da zaboravim: Ja znam da ti worsipujes tu generaciju igraca, koja je igrala u primeu "Boga Oca" ... pa te pitam da nije mozda malo zbog toga prebudzivanje Dzejmsa i njegovih (trenutnih) sposobnosti ?
                    Last edited by Sandugp; 15-08-13, 14:22.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                      James je 10 puta kompletniji igrač od Janowicza i ako je u svom 'GOD modu', dobit će Janowicza na bilo kojoj podlozi. Druga stvar je što se Cinncy igra u Americi i James uvijek ima poseban motiv da igra najbolje pred svojim navijačima. Nažalost, poraz od Tursunova je bio očekivan, jer i sam James kaže da su mu mečevi na dva dobijena jednaki 'best of five' mečevima.

Što se tiče podloge u Cinncinatiu, ona ne može nikako da ne odgovara Janowiczu jer njegovom istoćnom hvatu gripa niži odskok je savršeno pogodan i omogučava mu lakšu promjenu direkcije udarca, a i može sasvim dovoljno snage generisati. Spin je svakako nešto što Jerzy ne voli, tako da glavni razlog poraza od Jamesa, nije podloga, već sam Blake.
                      eh to
                      Dakle ne podloga vec James odnosno losa igra Janovica
                      James je BIO bolji igrac, trenutno ne
                      sigpic
                      "Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."

Comment

• Ja sam primijetio da je najbolje rezultate ostvarivao na takvim podlogama, počevši od Pariza, do Wimbledona. Svi igrači sa istoćnim hvatom gripa nikada nisu imali problema da kupe slajsove i niske loptice, a najbolji primjer je Sampras, čiji BH i FH su bili nevjerovatno različiti u zavisnosti od podloge na kojoj igra. Na travi i brzom betonu mu je bilo nemoguće eksploatisati BH, a na šljaci i sporijem Hardu je bio neviđena rupa.

Isto tako je i sa Janowiczem, on ne voli spin. Takve loptice on šalje ili u debeli out ili u mrežu. Njemu odgovara nizak odskok, što njegovi rezultati i potvrđuju. Druga je stvar što je James u god modu u takvim i bilo kojim drugim uslovima 10 puta bolji igrač od njega. To već nije stvar podloge, publike i uslova. To je stvar njihovih igračkih kvaliteta.

Jedini Bog otac Open ere za mene je Borg, tako da ne okrečeš priču u smjeru u kojem želiš da je okreneš, jer to nije bila namjera ovoga što sam napisao. U tenisu cijenim ofanzivu, talenat i shotmaking. A James nije samo personifikacija svega toga, već i mnogo više. Ko zna šta je taj čovjek preživio i uprkos tome se vratio tenisu, shvatiće ovo o čemu govorim.
                        Last edited by Prle!; 15-08-13, 14:29.
                        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ij mogu da se slozim sa tobom da kada bi gledali cist - suv kvalitet da je Dzejms kvalitetniji igrac od poljaka - s tim sto ovaj ima jos dosta prostora da napreduje .... Pariz je igran u dvoranskim uslovima, tako da njega ne bih da komentarisem, ali je naravo tamo bio u ludackom modu Janovic tu nema zbora ... Ali W !?!? Pa pogledaj mu samo zreb do tog polufinala ....
                          sigpic

Comment

• Daj mu takav žrijeb na bilo kojem drugom turniru, dajem ruku da ne bi prošao dalje od 4. runde. Almagro bi ga 'sašio' već u trećoj.

Comment

• Almagro dobre servere ni u blatu ne moze dobiti

Comment

• Daj Prle necu da pricam o tome uopste ... vredjas moju inteligenciju ... Pa najtezti protivnik mu je bio Jirgen ... koga je na jedvite jade dobio ... video si sta je posle protiv prosecnog Muraja uradio Prvi set dobio u ostalima prosuo sve sto je mogao da prospe na podlozi koja mu idealno odgovara Sto bi rekli : Ma ajte molim vas ....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X