Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Likovi se sa životom bore dok prebace lopticu. Uglovi i varijacije u udarcima su za njih misaona imenica. 'Prebaci je, samo je goni što dalje od mene, neće li protivnik pogriješiti'.

Zvanično se prebacujem na Marijinog malog.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Jel ono Gilbert preuzeo Harisona?

Comment

• au bre kolko smori prvi set ferrera, presmesna igra

odoh da ispratim grisu malo

Comment

• Bakera je bas uzivanje gledati, steta za silne povrede

Comment

• Baš. Jak je sa oba krila, ima prefinjenu tehniku udaraca.

Preuzeo je Gilbert Ryana, mislim da se i on ibreti koliki je dečko antitalenat, uz dužno poštovanje CW-u. Rekao bih i nešto gore, ali CW ga voli, pa ću se ovdje zaustaviti.
            “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Pricaj sta hoces, od njega sam iscedio neka ATP 1/2 i polako ga batalio, zajedno sa onim tutmisem iz Australije, oko njih se stvarno ne vredi vise nervirati
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• FH mu je bas sega

Comment

• "велики" води против "малог" 4/1? па ти види...

"џафте-курафте" техника....
                  sigpic

Comment

• Ma Harrison je morao ovo vec dobiti...Ferrer je preocajan

Baker nema snage za ovaj nivo, ne moze izdrzati duzu izmjenu...nakon par promjena pravca izbacuje divlje udarce napolje...cudo je sto je i Istomina dobio nakon velike pauze
                    Last edited by shminka; 13-08-13, 21:27.

Comment

• Ana...
                      5-2 vodi u 2. setu, 2 puta nemoze da doservira mec, pa vodi u TB, ima 5 MP i nista... igra se 3.set.

Comment

• Ja video na live score 5 2,posle pustam ,da vidim drugi rez.kad ono lujka igra treci nessto ne cudi vise uopste to...Evo sad imala za 3 0 gem lopte i napravi Francuskinja ribrejk ipak
                        sigpic

Comment

• ко још гледа глупу Ану?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Jack 10 View Post
                            Ja video na live score 5 2,posle pustam ,da vidim drugi rez.kad ono lujka igra treci nessto ne cudi vise uopste to...Evo sad imala za 3 0 gem lopte i napravi Francuskinja ribrejk ipak
                            A sad vodi Cornet 3-2 sa brejkom... Anaaaaaa

Comment

• Ана још није изашла из обданишта....вечито лебди на ружичастом облачку... увек ме избаци из равнотеже..3/3 па 3/4 па 3/5
                              Last edited by Žika; 13-08-13, 22:05.
                              sigpic

Comment

• Kakav poen Harisona !!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X