Otpravnik i moja malenkost smo mislili da po ugledu na podforum Tipovi i Prognoze, napravimo slicnu temu ali ne o fudbalu vec o tenisu. On, fc nadal i ja cemo biti urednici teme tako da sto se toga tice sve je na nama.� �Vecina zna o cemu se radi, ali cemo malo da pojasnimo:
Svaki dan cemo postavljati po 7-8 teniskih meceva, koji treba da se odigraju. Ovo su tipovi koji mogu da se odigraju i koliko bodova oni nose:
fiks 1 ce donositi 1 poen
fiks 2 ce donositi 2 poena
Dvojka ce donositi 2 boda zato sto ce prvi igrac iz para npr Federer-Ferer ili Nadal-Tursunov biti favorit.
Takodje ce moci da se odigra i tzv. plus-minus gemovi. Da objasnim i to, npr. u mecu Nadal-Tursunov mi cemo zadati zbir gemova 19, a vi cete pogadjati da li ce biti manje ili vise gemova. Ovaj tip ce donositi 1.5 poen! Plus-minus gemove cete oznacavati npr. ako je zadati zbir 22, napisacete 22+ za vise ili 22- za manje!
Ti bodovi ce se svaki dan sabirati, a mi cemo voditi tabelu.
To bi bilo to, sad da vidimo ko se slaze,a ko ne.
Ako je nesto nejasno, samo me cimnite na pm!�
Nadam se da cemo se lepo igrati i zezati, uzivajte i srecno!
T-Mac
Svaki dan cemo postavljati po 7-8 teniskih meceva, koji treba da se odigraju. Ovo su tipovi koji mogu da se odigraju i koliko bodova oni nose:
fiks 1 ce donositi 1 poen
fiks 2 ce donositi 2 poena
Dvojka ce donositi 2 boda zato sto ce prvi igrac iz para npr Federer-Ferer ili Nadal-Tursunov biti favorit.
Takodje ce moci da se odigra i tzv. plus-minus gemovi. Da objasnim i to, npr. u mecu Nadal-Tursunov mi cemo zadati zbir gemova 19, a vi cete pogadjati da li ce biti manje ili vise gemova. Ovaj tip ce donositi 1.5 poen! Plus-minus gemove cete oznacavati npr. ako je zadati zbir 22, napisacete 22+ za vise ili 22- za manje!
Ti bodovi ce se svaki dan sabirati, a mi cemo voditi tabelu.
To bi bilo to, sad da vidimo ko se slaze,a ko ne.
Ako je nesto nejasno, samo me cimnite na pm!�
Nadam se da cemo se lepo igrati i zezati, uzivajte i srecno!
T-Mac
Comment