Announcement

Collapse
No announcement yet.

FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Znao sam da ce do podijuma
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Doktor ce na postolje, kakvo umece, 5 vozaca pretekao u 3 kruga, perfektno, eto ga na samo 21 bod iza Fetela a cinilo se da ce otici preko 40 pre 15 krugova, kakva trka Prvenstvo je opet zivo, za 7 dana u Nirburgringu, na GP Germany Alonso 1,2,1 u poslednje 3 godine Fetel u Nemackoj 3,4,5
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Samo da ova australijanska gnjida nije na kraju pobedila.Mnogo mi je vise krivo za Hamiltona sto je zbog guma izgubio prvo mesto nego sto je Rajkonen izgubio 8 bodova u poslednjih par krugova.Mecka postaje ozbiljan rival i cini mi se da samo oni imaju tempo da se nose sa RB.

Comment

Koliko podcenjuju Niku u Mercedesu, dve im pobede vec covek donio za razliku od Luisa koji jos ni drugu poziciju nema, ako mu budu jos jednom trazili da ga pusti treba ih poslati u 3 lepe...

Trka maestralna, mozda i najinteresantnija do sada... Pireli Dobro i ovo dodje
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Svi vi sto se nervirate, samo zamislite da navijate za McLaren, odmah ce vam biti bolje, kao sto je i meni bas onako ekstra cele sezone.

Comment

Originally posted by Mr.M View Post
              Koliko podcenjuju Niku u Mercedesu, dve im pobede vec covek donio za razliku od Luisa koji jos ni drugu poziciju nema, ako mu budu jos jednom trazili da ga pusti treba ih poslati u 3 lepe...
              Iskoristio je samo pehove vozaca ispred, nema sanse da bi on zavrsio ispred Hamiltona ili Fetela.Dok Fetelu nije otkazao menjac odrzavao je razliku.Hamitlon ima puno da zali, barem je uspeo od izgubljene trke da izvuce cetvrto mesto.Jedno vreme sam mislio da gledam trku od prosle sezone, Hamilton je ispred Fetela desi mu se peh i Fetel ga pretekne.Jedino sto me raduje je to sto se Alonso primakao Fetelu.

Comment

Dzaba, opet je pobedio, 2 pobede ove sezone, Hamilton nema niti jednu, cinjenice...

Comment

Dzaba, opet je pobedio, 2 pobede ove sezone, Hamilton nema niti jednu, cinjenice...
                  Ako cemo tako Hamilton ima vise bodova a i ovu trku Hamilton nije nista krivo uradio , na kraju je odlicno izvukao a i SC mu je dosta pomogao
                  Last edited by Mikinen; 30-06-13, 15:53.
                  If the police cant stop you you must be on the dust

Comment

Prvu je pobedio zato sto su preticanja nemoguca na stazi, a ovo drugo je Hamitlonova pobeda.Samo je iskoristio okolnosti na trci.To se zove sreca koju Hamilton nema ali i dalje ima vise bodova.Zbog njihove debilne taktike u Monaku je Hamilton izgubio drugu poziciju.

Comment

Massa veoma dobar u završnici
                      If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.

Comment

Koliko sam se obradovao kada je mali odustao.Bukvalno sam skocio od srece,bravo za to.

Na kraju se nije moglo vise od no.3 pozicije i trebamo biti zadovoljni,ali ako se nastave ovakve kvalifikacije stvarno se nece moci nista uraditi.To se mora popraviti bar da do TOP 5 moze doci

I na kraju steta za Hamiltona,ali je na kraju solidno sve izvukao

EDIT:Vidim ove sezone se vozi Nirburing,mada ja vise preferiram Hokenhajm Valjda ce Ferariju odgovarati
                        Last edited by DinoFC; 30-06-13, 16:05.

Comment

Ne znam sta bih rekao za ovu trku , pomesani utisci , u jednu ruku velika glupost zahvaljujuci pirelijevim gumama a opet imali smo dobru trku i zanimljive borbe , ne znam uglavnom Rosberg pobedio ni kriv ni duzan , a Vettel ispao najveci gubitnik danas ali moralo je i njega jednom da strefi , Webber posle najgoreg starta u istoriji F1 i onog malog kontakta sa Grosjeanom , zavrsio je na odlicnom drugom mestu i zamalo pobedio , Alonso je na kraju odlicno zavrsio , Hamilton spasio je sto se spasiti moze a Raikkonen gubi zahvaljujuci nesposobnim ljudima u Lotusu , jer je Raikkonen mogao do pobede i ovakvim gresakama ce ga samo oterati u RB

Mercedes sada postaje najveca pretnja RB na ne bas lep nacin jer su ocigledno profitirali iz onog testa i na kraju zavrsili sa minimalnom kaznom sto vodi do toga da su i FIA i Bernie bili tu umesani kako bi malo to zakuvali sampionat , dakle Rosberg uzeo Hamiltonovu verovatnu pobedu a Hamilton na kraju uzeo cetvrto mesto a i to je zahvaljujuci izlascima SC tako da ga ne bih previseo dizao u visine mada je imao jako lepih poteza i na kraju Mercedes uzeo lepe bodove i sad su drugi sampionatu

Ferari , lepo je sto je Alonso uspeo da se primakne Vettelu ,dobra trka za ferari iako je Massa bio jedan od onih kojem je otisla zadnja leva guma

RB poprilicno gorka trka za njih ali na kraju imaju jednog vozaca na podijumu koji zamalo i da pobedi , sigurno ne koga su oni zeleli ali moralo je i Vettela jednom stati , ali su zadrzali prvo mesto u konstruktorskom

Lotus je na kraju gadno zeznuo Kimija jer su mogli do pobede da su ga uveli u boks i kao sto sam rekao samo ce ga oterati takvim potezima ,Grosjean koji je dobar deo trke bio uz Kimija je na kraju zavrsio zadnji

Mekalren se prema Whitmarschovim recima od ove trke okrece ka sledecoj sezoni i bolje tako jer oni nikakav pomak nisu napravili za ove tri nedelje , na kraju je baksuznom Peresu jos jednom pukla guma a Button opet van bodova

Force India jako dobra danas , steta sto je Di Resta dobio onu kaznu jer verujem da bi se borio za podijum a na kraju je izvukao deveto mesto , Sutil je danas bio odlican , uradio je koliko je mogao , da nije bilo SC mozda bi i zavrsio na podijumu

Jos su Ricciardo I Hulkenberg uzeli bodove , iskreno se nadam da ce doci do velikih promena po pitanju ovih guma jer ovo danas nije bilo normalno i ostavlja gorak ukus pored ovako dobre trke , za nedelju dana Nirburgring i tamo ce biti interesantno
                          Last edited by Mikinen; 30-06-13, 16:32.
                          If the police cant stop you you must be on the dust

Comment

Hamilton opet nema srece

Comment

Bruka nevidjena F1 spala na najnize grane u poslednjih 30 god.

Comment

sigpic

Comment

Working...
                                X